Berat Glr Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 121 14 Şubat 2021 #1 Önceki konumda Linux'un donmasından şikayetçiydim, şimdi ise arkadaşların bana dediği LTS kerneli indir dediler. Ama internete bağlanmıyor. Bunun sorunu nedir ve nasıl düzeltebilirim? Not: Kablo ile bağlı. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2021
Önceki konumda Linux'un donmasından şikayetçiydim, şimdi ise arkadaşların bana dediği LTS kerneli indir dediler. Ama internete bağlanmıyor. Bunun sorunu nedir ve nasıl düzeltebilirim? Not: Kablo ile bağlı.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 14 Şubat 2021 #2 Sisteminizi ve dağıtımınızı tahmin ediyoruz galiba, değil mi?
Berat Glr Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 121 14 Şubat 2021 #3 deleted dedi: Sisteminizi ve dağıtımınızı tahmin ediyoruz galiba, değil mi? Genişletmek için tıkla... Arch Linux endeavouros.
deleted dedi: Sisteminizi ve dağıtımınızı tahmin ediyoruz galiba, değil mi? Genişletmek için tıkla... Arch Linux endeavouros.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #4 Berat Glr dedi: Arch Linux endeavouros. Genişletmek için tıkla... inxi -Fazy çıktısı ne ? İnxiyi indirmediyseniz sudo pacman -S inxi
Berat Glr dedi: Arch Linux endeavouros. Genişletmek için tıkla... inxi -Fazy çıktısı ne ? İnxiyi indirmediyseniz sudo pacman -S inxi
Berat Glr Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 121 15 Şubat 2021 #5 Ali998 dedi: İnxi -fazy çıktısı ne? İnxiyi indirmediyseniz sudo pacman -S inxi Genişletmek için tıkla... İnternet bağlantım yok nasıl indireceğim?
Ali998 dedi: İnxi -fazy çıktısı ne? İnxiyi indirmediyseniz sudo pacman -S inxi Genişletmek için tıkla... İnternet bağlantım yok nasıl indireceğim?
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #6 Berat Glr dedi: İnternet bağlantım yok nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... O da doğru
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 15 Şubat 2021 #7 Aşağıdaki komutların çıktısını paylaşın. Kod:Panoya kopyala lspci -nnk | egrep -A3 'net|Net' iwconfig Kablosuz ağ aygıtı USB ise, aşağıdaki komutun çıktısını da ekleyin. Kod:Panoya kopyala lsusb
Aşağıdaki komutların çıktısını paylaşın. Kod:Panoya kopyala lspci -nnk | egrep -A3 'net|Net' iwconfig Kablosuz ağ aygıtı USB ise, aşağıdaki komutun çıktısını da ekleyin. Kod:Panoya kopyala lsusb
Berat Glr Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 121 16 Şubat 2021 #8 OzgunP dedi: Aşağıdaki komutların çıktısını paylaşın. Kod:Panoya kopyala lspci -nnk | egrep -A3 'net|Net' iwconfig Kablosuz ağ aygıtı USB ise, aşağıdaki komutun çıktısını da ekleyin. Kod:Panoya kopyala lsusb Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kablo ile bağlı internete ama LTS kernelsiz başlatınca internete bağlanıyor.
OzgunP dedi: Aşağıdaki komutların çıktısını paylaşın. Kod:Panoya kopyala lspci -nnk | egrep -A3 'net|Net' iwconfig Kablosuz ağ aygıtı USB ise, aşağıdaki komutun çıktısını da ekleyin. Kod:Panoya kopyala lsusb Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kablo ile bağlı internete ama LTS kernelsiz başlatınca internete bağlanıyor.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 16 Şubat 2021 #9 Berat Glr dedi: Bilgisayar kablo ile bağlı internete ama LTS kernelsiz başlatınca internete bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Çıktıları paylaşmamışsın!
Berat Glr dedi: Bilgisayar kablo ile bağlı internete ama LTS kernelsiz başlatınca internete bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Çıktıları paylaşmamışsın!
Berat Glr Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 121 17 Şubat 2021 #10 OzgunP dedi: Çıktıları paylaşmamışsın! Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi paylaşacağım.