GNU/Linux'u uzun zamandır kullanıyorum. Gerek Fedora, gerek Mint, gerek Manjaro ve daha nicesi. Ama yeter artık. Zamanımı alıyor sistemlerle uğraşmak. Bir tanesini kurup yıllarca kullanmak istiyorum. Hiçbir sistemsel hata olsun istemiyorum. Stabil, güvenli ve hızlı olsun istiyorum.
GNU/Linux'u uzun zamandır kullanıyorum. Gerek Fedora, gerek Mint, gerek Manjaro ve daha nicesi. Ama yeter artık. Zamanımı alıyor sistemlerle uğraşmak. Bir tanesini kurup yıllarca kullanmak istiyorum. Hiçbir sistemsel hata olsun istemiyorum. Stabil, güvenli ve hızlı olsun istiyorum.
@433815 dostum RHEL kullanırdım da depolarında günlük kullanım için uygun paketler var mıdır? Ya da gereksiz paketler yüklü gelir mi? Onu merak ediyorum. Ayrıca Debian Stable'ın 10 sürümünde paket sorunu yaşamıştım. Sence 11 sürümünde yaşar mıyım? Kernel sürümü güncellendiği için bence yaşamam.
@433815 dostum rhel kullanırdım da depolarında günlük kullanım için uygun paketler var mıdır? Ya da gereksiz paketler yüklü gelir mi? Onu merak ediyorum. Ayrıca Debian Stable'ın 10 sürümünde paket sorunu yaşamıştım. Sence 11 sürümünde yaşar mıyım? Kernel sürümü güncellendiği için bence yaşamam.