LTSC mi yoksa Custom Windows 11 mi?

TheFreak

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda bilgisayarımda Windows 10 yüklü ama ben Windows 11'in tasarımını çok seviyorum. Normalde yıllardır ReviOS ile kullanıyorum. LTSC acaba daha hızlı ve güvenli midir diye merak içerisindeyim. Herhangi bir sorun çıkarıyor mu? Mesela Xbox Game Pass gibi uygulamaları kullanabiliyor muyuz? Store var mı mesela?

LTSC, Microsoft'un sağladığı resmi bir sürüm olduğundan dolayı daha güvenlidir, Store yüklü gelmemektedir fakat kolayca yüklenebilmektedir. LTSC 2021 kurup SKU dosyası değiştirerek Windows'u IoT sürümüne geçirdikten sonra 2032'ye kadar destek alabilirsiniz.

Custom kullanma, LTSC güzeldir istediğin ayarları yapıp customOS Build'den fazla verim alırsın.
Teşekkürler hocam. Ben de performans konusunda daha verimli olacağını düşünüyorum ancak kafamdaki soru işaretleri tamamen bazı programların yüklenip yüklenemeyeceği hakkında.
LTSC, Microsoft'un sağladığı resmi bir sürüm olduğundan dolayı daha güvenlidir, Store yüklü gelmemektedir fakat kolayca yüklenebilmektedir. LTSC 2021 kurup SKU dosyası değiştirerek Windows'u IoT sürümüne geçirdikten sonra 2032'ye kadar destek alabilirsiniz.
Hocam evet desteği de uzun ve sadece güvenlik güncellemesi alıyor diye biliyorum. Yalnız ben Windows 11 24H2 LTSC düşünüyorum.
Store yüklenir ama her appx uzantılı uygulama yüklenmez. Minecraft buna örnektir, en azından Windows 10 LTSC için.
Mesela Minecraft güzel bir örnek hocam, haklısınız. Bunun gibi çok fazla program yüklenemiyorsa ya da başka bir yolla da olsa yüklenemiyorsa kullanamam gibi duruyor.

Arkadaşlar şu anda bilgisayarımda Windows 10 yüklü ama ben Windows 11'in tasarımını çok seviyorum. Normalde yıllardır ReviOS ile kullanıyorum. LTSC acaba daha hızlı ve güvenli midir diye merak içerisindeyim. Herhangi bir sorun çıkarıyor mu? Mesela Xbox Game Pass gibi uygulamaları kullanabiliyor muyuz? Store var mı mesela?

LTSC istemezseniz NTLite ile istemediğiniz şeyleri çıkartıp hızlandırabilirsiniz.

Ben Windows kullanacak olsam LTSC kullanırdım açıkçası.

Onu biliyorum ama biraz araştırmam lazım. Umarım kendime göre bir şey çıkarabilirim.
merhaba asus tuf vardı sanırım sizde. bu sitede yeniyim nasıl mesaj atılıyor, atılıyor mu bilmiyorum burdan yazayım dedim. bende aşırı ısınma sorunu var bir yıl oluyo alalı ilk aldıgım gunden beri böyle ısınma sorunu yaşıyorum. tuf f15 3050 var elimde. servise yollamayı düşündüm hala garanti kapsamında ama ısınma harici bir sorunum yok. çoğu kişi gönderdiğinde ve cihaz geldiğinde farklı sorunlarla karşılaşmışlar güvenemedim. ne önerirsiniz? ayarı falan yok mu bunun ya? discorddan yazabilirsiniz bana bu arada. dc senoscukiste

Technopat Haberler

Geri
Yukarı