FaNTaSTiCaS Megapat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 751 Makaleler 1 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2016 #1 Merhabalar, LTSpice programı ile ödevim için analiz yapıyorum. Çıktı almam gerek ve yoğun siyah var. Bu siyahları tamamen beyaz yapabilir miyim? Bilgisi olan var mı? Yazıcıya kartuş dayanmaz çünkü
Merhabalar, LTSpice programı ile ödevim için analiz yapıyorum. Çıktı almam gerek ve yoğun siyah var. Bu siyahları tamamen beyaz yapabilir miyim? Bilgisi olan var mı? Yazıcıya kartuş dayanmaz çünkü
MEHMET TATLI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 1.103 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Research&Development Engineer 12 Mayıs 2016 #2 İstersen bu fotoğraf için siyahları beyaz yapabilirim.
FaNTaSTiCaS Megapat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 751 Makaleler 1 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2016 #3 MEHMET TATLI dedi: İstersen bu fotoğraf için siyahları beyaz yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama ileride de lazım olacak bana. Ve çok fazla analiz var buna benzer.
MEHMET TATLI dedi: İstersen bu fotoğraf için siyahları beyaz yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama ileride de lazım olacak bana. Ve çok fazla analiz var buna benzer.
MEHMET TATLI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 1.103 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Research&Development Engineer 12 Mayıs 2016 #4 Anladım.
FaNTaSTiCaS Megapat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 751 Makaleler 1 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2016 #5 Program üzerinden Tools>Color preferences sekmesine tıkladığımda üstüne tıkladığımız her şeyin rengini değiştirebiliyoruz.
Program üzerinden Tools>Color preferences sekmesine tıkladığımda üstüne tıkladığımız her şeyin rengini değiştirebiliyoruz.