LTT'nin yaptığı Creeper temalı bilgisayar

James Donkey tabii ki köklü firmalar kadar iyi değil ama ucuz markalar arasında en iyisi
Ben bu DA vs Sosyal kullanıcıları diye açılan konuların çoğunda derim, şimdide diyeyim:
Fiyatı ucuz ürünle fiyatı pahalı ürünü kıyaslamak başından anlamsız ve mantıksız olur ancak aynı fiyat bandında daha kaliteli ürünler varsa tartışması yapılır diye düşünüyorum.
James Donkey markasının birçok ürününün kaliteli bir rakibi var. Mesela 1449TL'ye satılan monitörünün Acer, Viewsonic, Samsung, AOC, hatta MSI'ın bile aynı fiyat bandında ürünleri var.
SSD kısmında da 20-30TL farkla, Sandisk, Kingston, Toshiba gibi markalar bulunuyor.
Ben 100 liralık rakipsiz ekipmanlarından bahsediyorum diyorsanız, Trust markası var. 1,5 yıl önce D&R'den 60 liraya faresini aldım ve renk değiştirme tuşu, geri/ileri gitme tuşu, hassasiyet değiştirme tuşlarının hepsini 60 liralık fareye koymuşlar. Ancak gel gör ki 2019 yazında aldığım, bilinmeyen bir marka ancak Çin'den getirtilip marka basılmış olduğu belli klavyeyi 90 liraya aldım ve önceden gidip gelme, kapanma, bir tuşa 2 kere basınca algılama gibi sorunlardan sonra 3 gün önce vefat etti. Dışarı çıksam en yakın bilgisayarcı daha geçen gün birinin karantinaya alındığı Gümüşgöze mahallesinden daha uzak, internetten sipariş versem adresim kargo dağıtım alanında değil. Şimdi bu mesajları ekran klavyesinden yazıyorum ve bu mesajı yazmaya başlayalı tam tamına yarım saat oldu. Resmen kalitesiz marka almayın kamu spotusunu yaşadım. O yüzden üzgünüm ancak ben bu markaya kalitesiz diyebilirim diye düşünüyorum. Bu forumda da sorun yaşayan çok kişi var, kulaklığından SSD'sine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…