Kaan Akdede Hectopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 37 13 Eylül 2018 #1 Lua dilini nasıl öğrenebilirim?
S Son Ispartalı Hectopat Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 491 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2018 #2 Kaan Akdede dedi: Lua dilini nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... İnternetten çeşitli kaynaklara bakabilirsin, veya bulabilirsen YouTube'dan tutorial'lara bakabilirsin.
Kaan Akdede dedi: Lua dilini nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... İnternetten çeşitli kaynaklara bakabilirsin, veya bulabilirsen YouTube'dan tutorial'lara bakabilirsin.
Kaan Akdede Hectopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 37 13 Eylül 2018 #3 Son Ispartalı dedi: İnternetten çeşitli kaynaklara bakabilirsin, veya bulabilirsen YouTube'dan tutorial'lara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Araştırdım fakat Türkçe bir kaynak bulamadım.Elinde link varsa atabilir misin?
Son Ispartalı dedi: İnternetten çeşitli kaynaklara bakabilirsin, veya bulabilirsen YouTube'dan tutorial'lara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Araştırdım fakat Türkçe bir kaynak bulamadım.Elinde link varsa atabilir misin?
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 13 Eylül 2018 #4 MTA sunucusu açmayı (kendi çapında, Hamachi vb.) denemeni öneririm.
S Son Ispartalı Hectopat Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 491 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2018 #5 Kaan Akdede dedi: Araştırdım fakat Türkçe bir kaynak bulamadım.Elinde link varsa atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki bende de yok. Zaten Lua ile yakından veya uzaktan hiç alakam olmadı şuana kadar. Şimdiden kolay gelsin araştırmanda.
Kaan Akdede dedi: Araştırdım fakat Türkçe bir kaynak bulamadım.Elinde link varsa atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki bende de yok. Zaten Lua ile yakından veya uzaktan hiç alakam olmadı şuana kadar. Şimdiden kolay gelsin araştırmanda.
Kaan Akdede Hectopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 37 13 Eylül 2018 #6 Son Ispartalı dedi: Ne yazık ki bende de yok. Zaten Lua ile yakından veya uzaktan hiç alakam olmadı şuana kadar. Şimdiden kolay gelsin araştırmanda. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Son Ispartalı dedi: Ne yazık ki bende de yok. Zaten Lua ile yakından veya uzaktan hiç alakam olmadı şuana kadar. Şimdiden kolay gelsin araştırmanda. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Kaan Akdede Hectopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 37 13 Eylül 2018 #7 Handsome Reis dedi: MTA sunucusu açmayı (kendi çapında, Hamachi vb.) denemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Mta ne alaka ?
Handsome Reis dedi: MTA sunucusu açmayı (kendi çapında, Hamachi vb.) denemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Mta ne alaka ?
1 192269 Megapat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.060 Makaleler 1 Çözümler 55 13 Eylül 2018 #8 Kaan Akdede dedi: Mta ne alaka ? Genişletmek için tıkla... MTA sunucularında kullanılan scriptler lua dili ile yazıldığı için onu önermiş zamanında az script yazmadım bende.
Kaan Akdede dedi: Mta ne alaka ? Genişletmek için tıkla... MTA sunucularında kullanılan scriptler lua dili ile yazıldığı için onu önermiş zamanında az script yazmadım bende.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 13 Eylül 2018 #9 MTA scriptlerini düzenleye düzenleye temel seviye LUA öğrendim. İstediğim bir scriptin temel kodlarını alıp üstüne bir şeyler ekleyip kendi scriptlerimi yapıyordum.
MTA scriptlerini düzenleye düzenleye temel seviye LUA öğrendim. İstediğim bir scriptin temel kodlarını alıp üstüne bir şeyler ekleyip kendi scriptlerimi yapıyordum.
Kaan Akdede Hectopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 37 13 Eylül 2018 #10 Hepinize teşekkür ediyorum.Kafa yoracağım