Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 1 Çözümler 12 29 Eylül 2020 #1 Lua executor açık kanyak kodu var nasıl çalıştırabilirim? Veya nasıl çalışır?
Çözüm Vavien. 29 Eylül 2020 Buradan indirip Visual Studio'da C# projesi gibi açıp derlediğinizde çalışması lazım diye düşünüyorum.
Buradan indirip Visual Studio'da C# projesi gibi açıp derlediğinizde çalışması lazım diye düşünüyorum.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 29 Eylül 2020 #2 Buradan indirip Visual Studio'da C# projesi gibi açıp derlediğinizde çalışması lazım diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Buradan indirip Visual Studio'da C# projesi gibi açıp derlediğinizde çalışması lazım diye düşünüyorum.
KS KS Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 1 Çözümler 12 29 Eylül 2020 #3 Vavien. dedi: Buradan indirip Visual Studio'da C# projesi gibi açıp derlediğinizde çalışması lazım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Video falan varmı? Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Buradan indirip Visual Studio'da C# projesi gibi açıp derlediğinizde çalışması lazım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Video falan varmı?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 29 Eylül 2020 #4 Sitedeki "Code" yazısına tıklayıp arından "Open with Visual Studio" yazısına tıklamak için video çeken birini bulamadım. Artı 0 Eksi
Sitedeki "Code" yazısına tıklayıp arından "Open with Visual Studio" yazısına tıklamak için video çeken birini bulamadım.
KS KS Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 1 Çözümler 12 29 Eylül 2020 #5 Vavien. dedi: Sitedeki "code" yazısına tıklayıp arından "open with Visual Studio" yazısına tıklamak için video çeken birini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yazmıyor. Open with GitHub desktop yazıyor. Ne yapmam lazım? Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Sitedeki "code" yazısına tıklayıp arından "open with Visual Studio" yazısına tıklamak için video çeken birini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yazmıyor. Open with GitHub desktop yazıyor. Ne yapmam lazım?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 29 Eylül 2020 #6 Bilgisayarınızda Visual Studio kurulu olması gerekiyor olabilir. Bende böyle. GitHub'da istediğim kodu o şekilde bilgisayarıma indirebiliyorum. Artı 0 Eksi
Bilgisayarınızda Visual Studio kurulu olması gerekiyor olabilir. Bende böyle. GitHub'da istediğim kodu o şekilde bilgisayarıma indirebiliyorum.
KS KS Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 1 Çözümler 12 29 Eylül 2020 #7 Vavien. dedi: Bilgisayarınızda Visual Studio kurulu olması gerekiyor olabilir. Bende böyle. GitHub'da istediğim kodu o şekilde bilgisayarıma indirebiliyorum. Eki Görüntüle 684781 Genişletmek için tıkla... Yüklüydü sildim tekrar yükleyeceğim. Vavien. dedi: Bilgisayarınızda Visual Studio kurulu olması gerekiyor olabilir. Bende böyle. GitHub'da istediğim kodu o şekilde bilgisayarıma indirebiliyorum. Eki Görüntüle 684781 Genişletmek için tıkla... Siz hazırlayıp atabilir misiniz bende olmuyor. Veya başka bir yol var mı? Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Bilgisayarınızda Visual Studio kurulu olması gerekiyor olabilir. Bende böyle. GitHub'da istediğim kodu o şekilde bilgisayarıma indirebiliyorum. Eki Görüntüle 684781 Genişletmek için tıkla... Yüklüydü sildim tekrar yükleyeceğim. Vavien. dedi: Bilgisayarınızda Visual Studio kurulu olması gerekiyor olabilir. Bende böyle. GitHub'da istediğim kodu o şekilde bilgisayarıma indirebiliyorum. Eki Görüntüle 684781 Genişletmek için tıkla... Siz hazırlayıp atabilir misiniz bende olmuyor. Veya başka bir yol var mı?