B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 15 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar lua nasıl öğrenilir ve hangi dillere benziyor bu Lua?
Çözüm bitwise 15 Temmuz 2020 Diger tum dillerde oldugu gibi resmi dokumantasyonundan ogrenilir. Lua: documentation Kitapla ya da videoyla olmaz. Cunku ikisi de zamanla guncelligini kaybeder.
Diger tum dillerde oldugu gibi resmi dokumantasyonundan ogrenilir. Lua: documentation Kitapla ya da videoyla olmaz. Cunku ikisi de zamanla guncelligini kaybeder.
S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 15 Temmuz 2020 #2 Lua Milis GNU/Linux geliştirilirken kullanılmıştı. Pek bilindik bir dil değil. Artı 0 Eksi
2 271470 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 15 Temmuz 2020 #3 Luayi YouTube Türkiye'den ogrenmeniz biraz zor. YouTube'deki lua videoları genellikle samp veya MTA'da hile/proje yapımıyla ilgilidir. Udemy'de eğitim veren bazı kişiler var onlardan bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Luayi YouTube Türkiye'den ogrenmeniz biraz zor. YouTube'deki lua videoları genellikle samp veya MTA'da hile/proje yapımıyla ilgilidir. Udemy'de eğitim veren bazı kişiler var onlardan bakabilirsiniz.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2020 #4 Roblox Studio ile oyun yapmaya yarıyor, ben internetten izliyordum videolarını bir zamanlar. Artı 0 Eksi
KS KS B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 15 Temmuz 2020 #5 Peki bu kadar az kullanılmasına rağmen neden çok fazla oyunda proje geliştirmede kullanılıyor? Neden C++ ve ya C# gibi bilindik diller kullanılmıyor? Artı 0 Eksi
Peki bu kadar az kullanılmasına rağmen neden çok fazla oyunda proje geliştirmede kullanılıyor? Neden C++ ve ya C# gibi bilindik diller kullanılmıyor?
AJudge Hectopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 396 15 Temmuz 2020 #6 Bana lua nedense diğer dillere göre çok daha kolay geliyor. O yüzden olabilir ama pek bilmiyorum arada eğlencesine yazıyorum bir şeyler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Bana lua nedense diğer dillere göre çok daha kolay geliyor. O yüzden olabilir ama pek bilmiyorum arada eğlencesine yazıyorum bir şeyler.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.903 Makaleler 1 Çözümler 84 15 Temmuz 2020 #7 Diger tum dillerde oldugu gibi resmi dokumantasyonundan ogrenilir. Lua: documentation Kitapla ya da videoyla olmaz. Cunku ikisi de zamanla guncelligini kaybeder. Artı 0 Eksi Çözüm
Diger tum dillerde oldugu gibi resmi dokumantasyonundan ogrenilir. Lua: documentation Kitapla ya da videoyla olmaz. Cunku ikisi de zamanla guncelligini kaybeder.
KS KS B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 15 Temmuz 2020 #8 bitwise dedi: Diğer tüm dillerde olduğu gibi resmi dokümantasyonundan öğrenilir. Lua: documentation Kitapla ya da videoyla olmaz. Çünkü ikisi de zamanla güncelliğini kaybeder. Genişletmek için tıkla... Peki benzediği diller var mıdır? Artı 0 Eksi
bitwise dedi: Diğer tüm dillerde olduğu gibi resmi dokümantasyonundan öğrenilir. Lua: documentation Kitapla ya da videoyla olmaz. Çünkü ikisi de zamanla güncelliğini kaybeder. Genişletmek için tıkla... Peki benzediği diller var mıdır?
2 271470 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 15 Temmuz 2020 #9 BalikŞuşişi dedi: Peki bu kadar az kullanılmasına rağmen neden çok fazla oyunda proje geliştirmede kullanılıyor? Neden C++ veya C# gibi bilindik diller kullanılmıyor? Genişletmek için tıkla... Belirttiginiz dillerin aksine lua ile oyunlarda daha kolay hile/proje yapılıyor. Özellikle de MTA'da. Artı 0 Eksi
BalikŞuşişi dedi: Peki bu kadar az kullanılmasına rağmen neden çok fazla oyunda proje geliştirmede kullanılıyor? Neden C++ veya C# gibi bilindik diller kullanılmıyor? Genişletmek için tıkla... Belirttiginiz dillerin aksine lua ile oyunlarda daha kolay hile/proje yapılıyor. Özellikle de MTA'da.
M MesajlarınızıOkumuyoruz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #10 BalikŞuşişi dedi: Arkadaşlar lua nasıl öğrenilir ve hangi dillere benziyor bu Lua? Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda Garry's Mod'da Eklenti yapmak için de kullanılabilir Artı 0 Eksi
BalikŞuşişi dedi: Arkadaşlar lua nasıl öğrenilir ve hangi dillere benziyor bu Lua? Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda Garry's Mod'da Eklenti yapmak için de kullanılabilir