Lua nasıl öğrenilir?

SquaT

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, lua yazılım dilini öğrenmek istiyorum. Bunu neden öğrenmek istiyorum diye sorarsanız oyun scriptleri için bunun için önerebileceğiniz materyalleri sunabilir misiniz? Konumuz oyun olduğu için oyunlar için farklılık içeren kodlar kullanılır. Benim hedef oyunumda (Critical Ops) ilgili görüşlerinizi sunarsanız sevinirim.

Lua dili geniş.

Siz sanırım GameGuardian için öğreneceksiniz.

Gerçetken basit uzman olduğum bir yer.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi bir basit menü yazın ardından kendiniz herhangi bir critical ops scriptinden kodlarınızı pasteleyin. // Encrypt scriptlerde kodlar gizlenir ve encrypt olmuş bir scripti decode etmek için yine bana yazabilirsin.

Bu şekilde sistemini anlayın ardından değer vs. nasıl bulunur hakkında sorabilirsiniz.

Lua dili geniş.

Siz sanırım gameguardian için öğreneceksiniz.

Gerçetken basit uzman olduğum bir yer.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi bir basit menü yazın ardından kendiniz herhangi bir Critical Ops scriptinden kodlarınızı pasteleyin. // encrypt scriptlerde kodlar gizlenir ve encrypt olmuş bir scripti decode etmek için yine bana yazabilirsin.

Bu şekilde sistemini anlayın ardından değer vs. nasıl bulunur hakkında sorabilirsiniz.

Ben bu videoya bakmıştım ama sanırsam oyun kodları birbirinden farklı dediğimiz gibi ama siz herhalde bana buradan hani temel bilgileri öğrenmemi istiyorsunuz ondan sonra diğer scriptlerden ufak alıntılar alarak alışmamı istiyorsunuz herhalde bende böyle düşünmüştüm ama script buldum kendime kısa bir tane ama decrypt edemedim ben videoyu anlamaya çalışırken siz decrypt etmeme yardımcı olur musunuz rica edersem.

Ben bu videoya bakmıştım ama sanırsam oyun kodları birbirinden farklı dediğimiz gibi ama siz herhalde bana buradan hani temel bilgileri öğrenmemi istiyorsunuz ondan sonra diğer scriptlerden ufak alıntılar alarak alışmamı istiyorsunuz herhalde bende böyle düşünmüştüm ama script buldum kendime kısa bir tane ama decrypt edemedim ben videoyu anlamaya çalışırken siz decrypt etmeme yardımcı olur musunuz rica edersem.
Boş zamanımda denerim hocam.
Dosyayı bana ulaştırın.

Hocam Encryption'a göre değişir. Full olarak kırmak istiyorsanız formula yazmak gerekir, ama sadece bazı kodları almak istiyorsanız büyük ihtimalle kolayca log alabilirsiniz.
Hepsini kırmak istiyorum da mümkün mü böyle bişey.

Hocam Encryption'a göre değişir. Full olarak kırmak istiyorsanız Formula yazmak gerekir, ama sadece bazı kodları almak istiyorsanız büyük ihtimalle kolayca log alabilirsiniz.

Hocam şifresini öğrendim nasıl kıracağım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı