millimeter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 Yer War Thunder evreni 25 Mart 2020 #1 CD Boot seçenegini secmeme ragmen sistemi Boot edemiyorum, lubuntuyu kuramıyorum.
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 25 Mart 2020 #2 Nasıl bir hata alıyorsunuz?
millimeter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 Yer War Thunder evreni 25 Mart 2020 #3 Silinen üye dedi: Nasıl bir hata alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hata almıyorum Boot etmiyor direkt olarak Windows açılıyor.
Silinen üye dedi: Nasıl bir hata alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hata almıyorum Boot etmiyor direkt olarak Windows açılıyor.
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 25 Mart 2020 #4 millimeter dedi: Hata almıyorum Boot etmiyor direkt olarak Windows açılıyor. Genişletmek için tıkla... Grub kurulumunda bir sıkıntı oluştu muhtemelen, disk yansısını yazdırdığınız depolama birimi hala elinizde mi? Eğer hala elinizde ise şu: Grub önyükleyicisini onarmak (yeniden kurmak) - Ubuntu Türkiye Wiki rehber ile Grub'u yeniden kurun.
millimeter dedi: Hata almıyorum Boot etmiyor direkt olarak Windows açılıyor. Genişletmek için tıkla... Grub kurulumunda bir sıkıntı oluştu muhtemelen, disk yansısını yazdırdığınız depolama birimi hala elinizde mi? Eğer hala elinizde ise şu: Grub önyükleyicisini onarmak (yeniden kurmak) - Ubuntu Türkiye Wiki rehber ile Grub'u yeniden kurun.