2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 16 Aralık 2020 #11 Dengesiz Kokarca dedi: @anarsi Sisteminizin özelliklerini alabilir miyim? sudo apt install ./zoom_amd64.deb Bu şekilde çalıştığını bilmiyordum. Ben "dpkg -i" deniyordum. Genişletmek için tıkla... dpkg ve APT ile yapılabiliyor.
Dengesiz Kokarca dedi: @anarsi Sisteminizin özelliklerini alabilir miyim? sudo apt install ./zoom_amd64.deb Bu şekilde çalıştığını bilmiyordum. Ben "dpkg -i" deniyordum. Genişletmek için tıkla... dpkg ve APT ile yapılabiliyor.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #12 @anarsi Bilgisayar 64-Bit mi? @292941 Bunu öğrendiğim iyi oldu sağ olun.
anarsi Megapat Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 222 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 7700XT DDR4 3200MHZ 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da konsol ile uğraşmadan kurulum yapıyor. Bu şekilde bir kurulum yapamaz mıyım. Dengesiz Kokarca dedi: @anarsi bilgisayar 64-Bit mi? @292941 bunu öğrendiğim iyi oldu sağ olun. Genişletmek için tıkla... 32 Bit. Dengesiz Kokarca dedi: @anarsi bilgisayar 64-Bit mi? @292941 Bunu öğrendiğim iyi oldu sağ olun. Genişletmek için tıkla... 32 Bit.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da konsol ile uğraşmadan kurulum yapıyor. Bu şekilde bir kurulum yapamaz mıyım. Dengesiz Kokarca dedi: @anarsi bilgisayar 64-Bit mi? @292941 bunu öğrendiğim iyi oldu sağ olun. Genişletmek için tıkla... 32 Bit. Dengesiz Kokarca dedi: @anarsi bilgisayar 64-Bit mi? @292941 Bunu öğrendiğim iyi oldu sağ olun. Genişletmek için tıkla... 32 Bit.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #14 @anarsi Yaparsın. Synaptic varsa oradan "Gdebi"yi yükle ardından. Zoom'u Gdebi ile aç. O kuracaktır ancak ben bunu yazmıştım.
@anarsi Yaparsın. Synaptic varsa oradan "Gdebi"yi yükle ardından. Zoom'u Gdebi ile aç. O kuracaktır ancak ben bunu yazmıştım.
2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 16 Aralık 2020 #15 anarsi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da konsol ile uğraşmadan kurulum yapıyor. Bu şekilde bir kurulum yapamaz mıyım. 32 Bit. Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin tabii ki, 32 bit paketi bu.
anarsi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da konsol ile uğraşmadan kurulum yapıyor. Bu şekilde bir kurulum yapamaz mıyım. 32 Bit. Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin tabii ki, 32 bit paketi bu.
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #16 anarsi dedi: Bu şekilde bir kurulum yapamaz mıyım. Genişletmek için tıkla... Yaparsın, buradan 32 bit zoom paketini indir. Buradaki makalade kurulum yapma anlatılıyor. Bakarak yaparsın. @anarsi
anarsi dedi: Bu şekilde bir kurulum yapamaz mıyım. Genişletmek için tıkla... Yaparsın, buradan 32 bit zoom paketini indir. Buradaki makalade kurulum yapma anlatılıyor. Bakarak yaparsın. @anarsi