TT_Yavuz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.257 Çözümler 3 9 Nisan 2021 #1 Şu aralar kendimce animasyonlar yapmaya çalışıyorum. Buna benzer bir şey yapacağım. Buraya videosunu bırakıyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ve ikinci olarak, Adobe Animate üzerinde 3D animasyonlar yapabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2021
Şu aralar kendimce animasyonlar yapmaya çalışıyorum. Buna benzer bir şey yapacağım. Buraya videosunu bırakıyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ve ikinci olarak, Adobe Animate üzerinde 3D animasyonlar yapabilir miyim?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 9 Nisan 2021 #2 Blender ile bu tarz animasyonlar yapabiliyorsunuz sanırım. 9 Great Blender films you must see. In the light of the recent release of SPRING, the latest short from the Blender Animation Studio, I compiled a list of my favorite animated movies done in blender, most of them you probably know, b… lollypopman.com
Blender ile bu tarz animasyonlar yapabiliyorsunuz sanırım. 9 Great Blender films you must see. In the light of the recent release of SPRING, the latest short from the Blender Animation Studio, I compiled a list of my favorite animated movies done in blender, most of them you probably know, b… lollypopman.com