Lucid Dream nasıl yapılır?

RatrAsi

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Lucid Dream nasıl yapılır?

İstenilerek yapılan bir şey değil. Ama rüyayı gerçekten ayırt edebilmek için uyandığınız anda rüyanızı not etme taktiği yaygın. Tabi ne kadar işe yarar bilmiyorum.
(Kimseyi aşağılamıyorum, küçük görmüyorum, dalga gaçmiyorum, cahil demiyorum vb. Mesajım yanlış anlaşılmasın.) Astral seyahatin gerçek olduğunu zanneden birinin yaptığı yorumun doğruluğuna inandın mı?

Son düzenleme:
Tabi ki öyle ama bazı rüyalar gerçeklikten ayırt edilebilirken bazıları edilemiyor. Kısaca rüyamızı kontrol edebilmek için çok absürt olup rüya olduğunun farkında olmamız lazım.
Hayır istediğin rüyayı kontrol edebilirsin. Ben İstediğim rüyayı kontrol edebiliyorum.

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla biraz irade ile alakalı bir şey.
Ortalama üstü bir irade yani kendini kontrol etme kabiliyetine sahip değilsen her rüyayı keyfine göre yönetemezsin.

İşin bir de uyanmama kısmı var. Mesela ben 3-4 hafta denedim ama rüyada olduğumu anladığım saniye beyin direk uyanıyor, fazladan 3-4 saniye bile rüyada kalamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…