A Aveaİntouch2 Hectopat Katılım 2 Kasım 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar Chrome böyle gözüküyor ve bir yere tıklayınca sayfa açılıyor. Antivürüs tarattım virüsleri de sildim. Farklı çözümler önerin. @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2015
Arkadaşlar Chrome böyle gözüküyor ve bir yere tıklayınca sayfa açılıyor. Antivürüs tarattım virüsleri de sildim. Farklı çözümler önerin. @Recep Baltaş
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2015 #2 Google Chrome simgesinde sağ tıklayın, özellikler deyin. Bu resimdeki yerlerin sonunda " dan sonra hiçbir şey yazmamalı; Yazıyorsa siliniz. Ek olarak Malwarebytes ve Hitman Pro ile sisteminizi taratıp çıkan virüslerin ekran görüntüsünü paylaşın. Chrome'da bulunan eklentileri siliniz.
Google Chrome simgesinde sağ tıklayın, özellikler deyin. Bu resimdeki yerlerin sonunda " dan sonra hiçbir şey yazmamalı; Yazıyorsa siliniz. Ek olarak Malwarebytes ve Hitman Pro ile sisteminizi taratıp çıkan virüslerin ekran görüntüsünü paylaşın. Chrome'da bulunan eklentileri siliniz.