mol3kül Zeptopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Bunlar nedir? Bir anda geldiler. Dosya Ekleri yardım.PNG 12,8 KB · Görüntüleme: 98
auditoree Kilopat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 600 Çözümler 2 28 Ağustos 2023 #3 Programın adı: format.
erdqc Centipat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Yer İstanbul 28 Ağustos 2023 #4 mol3kül dedi: Bunlar nedir? Bir anda geldiler. Genişletmek için tıkla... Virüsüm diye bağırıyorlar. En son ne yüklediniz?
mol3kül dedi: Bunlar nedir? Bir anda geldiler. Genişletmek için tıkla... Virüsüm diye bağırıyorlar. En son ne yüklediniz?
wvizwaa Decapat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #5 Çözüldü: Temiz kurulum nasıl yapılır? İşlemci yükseltme planım var ve işlemciyi yükseltince tertemiz bir Windows kurmak istiyorum. Bunun için yapmam gerekenler nedir? HDD'yi tamamen sıfırlama, anakarta kayıtlı Windows anahtarının silinmesi vb. bunları yapmak istiyorum. www.technopat.net Bu konuya gitmenizi tavsiye ederim.
Çözüldü: Temiz kurulum nasıl yapılır? İşlemci yükseltme planım var ve işlemciyi yükseltince tertemiz bir Windows kurmak istiyorum. Bunun için yapmam gerekenler nedir? HDD'yi tamamen sıfırlama, anakarta kayıtlı Windows anahtarının silinmesi vb. bunları yapmak istiyorum. www.technopat.net Bu konuya gitmenizi tavsiye ederim.
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #6 mol3kül dedi: Bunlar nedir? Bir anda geldiler. Genişletmek için tıkla... Nasıl bi virüs bu ilk defa gördüm .
mol3kül dedi: Bunlar nedir? Bir anda geldiler. Genişletmek için tıkla... Nasıl bi virüs bu ilk defa gördüm .
OdaKokusu Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 296 Makaleler 1 28 Ağustos 2023 #7 mol3kül dedi: Bunlar nedir? Bir anda geldiler. Genişletmek için tıkla... Lütfen'i ilk defa görüyorum da herhangi bir uygulamayı silince silinen uygulama "Program" olarak gözüküyordu.
mol3kül dedi: Bunlar nedir? Bir anda geldiler. Genişletmek için tıkla... Lütfen'i ilk defa görüyorum da herhangi bir uygulamayı silince silinen uygulama "Program" olarak gözüküyordu.
voici cest moz Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 737 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #8 "Lütfen" patladım
erdqc Centipat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Yer İstanbul 28 Ağustos 2023 #9 mol3kül dedi: Bunlar nedir? Bir anda geldiler. Genişletmek için tıkla... Format atmak istemiyorsanız Kaspersky yükleyin taratın.
mol3kül dedi: Bunlar nedir? Bir anda geldiler. Genişletmek için tıkla... Format atmak istemiyorsanız Kaspersky yükleyin taratın.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 28 Ağustos 2023 #10 Uygulamalar resmen sana "Allah rızası için dinle beni!" diyor. Kibar bir virüsmüş, ya antivirüs ile taratın ya da format atın.
Uygulamalar resmen sana "Allah rızası için dinle beni!" diyor. Kibar bir virüsmüş, ya antivirüs ile taratın ya da format atın.