A alisifiraltmisyedi Femtopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:01 #1 Lufian uygulamasından ceket siparişi vermiştim. Bedeni küçük geldiği için iade edeceğim iade kısmında sadece kargo şirketi seçebiliyoruz, seçtiğimiz kargo şirketi adresime mi geliyor yoksa kargoyu benim mi götürmem lazım? Bilenler yazabilir mi?
Lufian uygulamasından ceket siparişi vermiştim. Bedeni küçük geldiği için iade edeceğim iade kısmında sadece kargo şirketi seçebiliyoruz, seçtiğimiz kargo şirketi adresime mi geliyor yoksa kargoyu benim mi götürmem lazım? Bilenler yazabilir mi?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.727 Makaleler 4 Çözümler 81 Yer Rusya Dün 16:06 #2 Kargo kodu verir seçim yapınca, şubeye gidip görevliye kodu söyleyerek paketi teslim edeceksin.
Mephistopheles Hectopat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 1.989 Makaleler 13 Çözümler 39 Yer Vatan Dün 16:11 #3 Kopernik pizza mı hacim bu. Sen gidip teslim edeceksin tabi
A alisifiraltmisyedi Femtopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:17 #4 Mephistopheles dedi: Kopernik pizza mı hacim bu. Sen gidip teslim edeceksin tabii Genişletmek için tıkla... Trendyol gibi siteler adresten alıyor kardeşim ben de bilgilenmek istediğim için sordum
Mephistopheles dedi: Kopernik pizza mı hacim bu. Sen gidip teslim edeceksin tabii Genişletmek için tıkla... Trendyol gibi siteler adresten alıyor kardeşim ben de bilgilenmek istediğim için sordum