Darksell Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 62 27 Ekim 2023 #1 Daha dün luis Butik'den tech fleece almıştım ve bugün kontrol ettiğimde kargolanmış gözüküyordu ve gönderi takip kodu vardı ama Aras Kargo'nun sitesine gelip kodu yazdığımda çalışmıyor.
Daha dün luis Butik'den tech fleece almıştım ve bugün kontrol ettiğimde kargolanmış gözüküyordu ve gönderi takip kodu vardı ama Aras Kargo'nun sitesine gelip kodu yazdığımda çalışmıyor.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #2 Bunu aynı şekilde önce o firmaya sonra aras kargoya anlattınız mı? Yoksa elinden hiçbir şey gelemeyecek bizlere mi anlatıyorsunuz?
Bunu aynı şekilde önce o firmaya sonra aras kargoya anlattınız mı? Yoksa elinden hiçbir şey gelemeyecek bizlere mi anlatıyorsunuz?
Darksell Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 62 28 Ekim 2023 #3 snageX dedi: Bunu aynı şekilde önce o firmaya sonra Aras Kargo'ya anlattınız mı? Yoksa elinden hiçbir şey gelemeyecek bizlere mi anlatıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ne yapacağımı ben de biliyorum ama forumu kullanan kullanıcılar hiç böyle bir şey yaşayıp yaşamadığını diye merak ettim.
snageX dedi: Bunu aynı şekilde önce o firmaya sonra Aras Kargo'ya anlattınız mı? Yoksa elinden hiçbir şey gelemeyecek bizlere mi anlatıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ne yapacağımı ben de biliyorum ama forumu kullanan kullanıcılar hiç böyle bir şey yaşayıp yaşamadığını diye merak ettim.