365DAYS Centipat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 41 Çözümler 1 12 Haziran 2020 #11 Bende hem bot hem spor ayakkabısı var, gayet güzel kaliteli bence.
`vaqr0x+ Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 289 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #12 mefosane dedi: Lumberjack'in Kinetix'e göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Net konuşmak istemiyorum yanlış seçim yapmanıza üzülürüm kalıba göre değişir. Genişletmek için tıkla... Flo da 250TL'lik bir lumberjack sepette 150TL saçma kinetixi daha çok araştırıyım doğrumu yaptığım?
mefosane dedi: Lumberjack'in Kinetix'e göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Net konuşmak istemiyorum yanlış seçim yapmanıza üzülürüm kalıba göre değişir. Genişletmek için tıkla... Flo da 250TL'lik bir lumberjack sepette 150TL saçma kinetixi daha çok araştırıyım doğrumu yaptığım?
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 12 Haziran 2020 #13 200 TL'lere çıkabiliyorsanız Nike bulma ihtimaliniz var mümkünse kesinlikle ona bakın derim. `vaqr0x+ dedi: Flo da 250TL'lik bir lumberjack sepette 150TL saçma kinetixi daha çok araştırıyım doğrumu yaptığım? Genişletmek için tıkla... Bunun için kesin bir şey diyemeyeceğim ama Kinetix'e de bakabilirsiniz denerseniz en uygun olanını seçersiniz.
200 TL'lere çıkabiliyorsanız Nike bulma ihtimaliniz var mümkünse kesinlikle ona bakın derim. `vaqr0x+ dedi: Flo da 250TL'lik bir lumberjack sepette 150TL saçma kinetixi daha çok araştırıyım doğrumu yaptığım? Genişletmek için tıkla... Bunun için kesin bir şey diyemeyeceğim ama Kinetix'e de bakabilirsiniz denerseniz en uygun olanını seçersiniz.