Lumia 1320 Almalı Mıyım?

Bertan_58

Megapat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. 3 telefon arasında kaldım bunlar: S3, 1320, s4 mini, ama gönlüm 1320 den yana. Sizler 1320'yi tavsiye edermisiniz?
Teşekkürler...

1320 buyuk olsun ama pahalı olmasın denilmiş bu yüzden ozelliklerinden kırpılmış bir chazdır. Hatta ekran buyuk olsun ozellikte olsun diyenler için 1520 uretilmiştir. Alınmalı mı dersen bence 925 almanı şiddetle öneririm. Sonuçta 1320 5 mp kameraya sahip. Kesinlikle 925 al.

Lumıa 925 ve 1320 yaklaşık aynı performansa sahipler. Büyük telefon seviyorsan 1320, orta büyüklük istiyorsan 925 al.

Evet. Media Markt'da inceledim çok hoşuma gitti ancak oyunlarda kasma durumundan korkuyorum.
Oyunlarda kolaylıkla kasma yapmaz.

Birde telefonu ne için kullanacaksınız?

Asphalt8, Subway Surfers, Fifa 14'de kasma var mı peki bilgin var mı?
925'in Asphalt 8 ve Subway Surfers'ta kasmadığını söylüyorlar. 1320'de aşağı yukarı aynı sonuç olacaktır. Zaten kullanıcı incelemeleri bölümünde Lumıa 925 incelemesi mevcut. Aynı şekilde Technopat youtube kanalında 925 ve 1320 incelemeleri mevcut.

WP8 mağazası baya bir gelişti fakat daha Play Store kadar olmadı. Ben oyun manyağıyım diyorsanız WP 8 yetersiz kalabilir.

Kaliteli fotoğraflar çekmeyi seviyor musunuz?

Öncelikle: S3 alma. Çünkü Android 4.4 KitKat sürümünü alamayacağından telefona güncelleme desteği verilmeyecek. S4 Mini de fena değil internet konusunda ama oyunlarda kasmayacak telefon arıyorsanız tavsiyem Lumia 1320 almanız.

NOT: Eğer tabletiniz yoksa bence tablet alın. Oyun keyfi her zaman tablette çıkar. Özellikle iPad'de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…