Lumia 1320 Almalı Mıyım ?

Regalbeyin

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Lumia 1320'nin işlemci gücü bakımından T50'den düşük olduğu için kafam karışık. Ayrıca kamerası kötü lumia 1320'nin bu yüzden lumia almak yerine t50 almak geçiyor içimden. Beni lumia 1320 almaya ikna edebilir misiniz ?

2 yıl kullanacağım. Hızlı olması önemli benim için. Oyun bakımından son çıkan oyunları oynayacağımı zannetmiyorum orta seviyedeki oyunları oynayacağım.

Ekran bakımından 1320 oyun telefonu diyebiliriz evet çok güçlü bir işlemcisi olmasa da çoğu oyunu rahat rahat oynarsın technopat'ta da inceleme videosu var oyun performansını oradan görebilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

T50 ile arasında çok büyük performans farkı yok. 1320 ile de bütün oyunları oynayabilirsin.

İşlemci gücünü bir kenara atsam bile kamerası beni üzüyor.

T50 o yönden daha güçlü gibi duruyor. Bence Android mi yoksa Windows Phone mu diye düşünmelisiniz. Hangisinde daha rahat edecekseniz onu alırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lumia 1320'ye windows phone 8.1 geldi mi ?

t50 o yönden daha güçlü gibi duruyor. Bence android mi yoksa windows phone mu düşünmelisiniz hangisinde daha rahat edecekseniz onu alırsınız.
Android ve ya windows phone kullanmadım daha. O yüzden herhangi birisine alışırım.

Gelmedi ancak gelecek. ne zaman belli değil sadece

Evet kesinlikle gelecektir ama çoğu telefonda olduğu gibi bunda da gecikme söz konusu.

Ben Lumia 1320 kullanıyorum bana sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…