Lumia 1320 Almalı Mıyım ?

Kamerası gün ışığın çok iyi performans sağlıyor istersen benim 1320 incelememde çektiğim fotoğrafa bakabilirsin .

Kamerası gün ışığın çok iyi performans sağlıyor istersen benim 1320 incelememde çektiğim fotoğrafa bakabilirsin .
Acaba link atabilir misiniz ?

Bir de şunu sormak istiyorum. Telefonun içinden ekran koruyucu çıkıyor mu ? Eğer çıkmıyorsa nasıl bir koruyucu almam gerek.

Lumia 1320 İncelemesi | Technopat Sosyal link bu aşağıda ki fotoğraf

Telefonun içinden ekran koruyucu çıkmıyor ama telefoncularda bulabilirsin 10 TL olan koruyuculardan alma 2 hafta zor irade eder ben TURKCELL mağazasından 25 TL'ye aldım 2 aydır kullanıyorum üstelik 1 ay köyde kaldım jelatinde çizik yok .

Peki şu anda microsd karta oyun yüklenebiliyor mu ?

Windows 8.1 güncellemesini ben yaptım mağazadan uygulamalar karta yüklenebiliyor .

Ben hiçbir zaman elektronik alet alırken internetten almadım ailece mağazaya gidip alırız . Bence sakat bir iş . Isınmaya gelince Asphalt 8 airborne indirdim hiç kasma yok sadece telefonun depolama kartının olduğu yerde biraz ısınma yapıyor .

Hangi renktekini aldınız ?

Ben siyah renkte aldım bence en iyisi ama sarı rengi de güzel duruyor zaten arkadaki kapak değiştirebilir olduğu için renkte sorun yaratmıyor.

Ben siyah renkte aldım bence en iyisi ama sarı rengi de güzel duruyor zaten arkadaki kapak değiştirebilir olduğu için renkte sorun yaratmıyor.
Bazı kişiler siyah ve beyaz rengin ısınma yaptığını diğer renklerin ona oranla daha az ısınma yaptığını söylüyorlar. Neyse. O önemli değil. Şu anda kafamdaki soru attığım linkten alıp almamam. Ucuz olduğu için. Ayrıca ekran koruyucuyla beraber kılıf da almak gerekli mi size ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…