Lumia 1320 Almalı Mıyım ?

Siyah rengi güneşe bırakmayacaksın ısınma yapar fakat beyaz ışığı yansıtıyor onda hiç olmaz hepsi burada sağlam bir site alabilirsin kılıf almanı öneririm çünkü telefon büyük düşme ihtimali yüksek ben telefonu 3-4 kere düşürdüm hiç bir şey olmadı kılıf olmasaydı parçalanacaktı fakat senin imkanın varsa yenisini alırsın ama bende o durum yok ekran koruyucu kesinlikle almanı öneririm gorilla glass 3 kullanmışlar çok iyi bir cam fakat telefon bu çizilebilir aldığım kılıfın linki ise bu Nokia Lumia 1320 Kilif Deri Cüzdan Kilif 22202328 - n11.com telefonu tutan kapak var ve kılıfa bağlı çok sağlam betona düştü 1 2 kere bir şey olmadı .

arkadaşım hoşgeldin 6. bölüm full
Aslında kılıf ve ekran koruyucuyu internetten almak istemiyorum. Turkcell'in mağazasından almayı düşünüyorum. Ekran koruyucuyu oradan almışsınız zaten siz. Kılıf da var mıdır orada Lumia 1320'ye özel Turkcell'de ?

Son düzenleme:
ben tesadüfen pazarda buldum 10 TL'ye aldım ekran koruyucuyu da 1 gün sonra aldım

kılıfı bulabilirsin belki çünkü telefon çıkalı bayağı oldu yayıldı her yere

bende de ısınıyor fakat hiç çabucak ısınmadı senin telefonda bir sorun olabilir mi yada arka plandaki uygulamalara baktın mı

o civarlarda zaten şimdi senin durum ne 1320 mi ? T50 mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…