M Mars Fanatiği Ziyaretçi 8 Eylül 2014 #12 Silinen üye dedi: Tab3 var bende kasıyor Oysaki 1 GB Ram var. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi farkı işte.
Silinen üye dedi: Tab3 var bende kasıyor Oysaki 1 GB Ram var. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi farkı işte.
@ @portif520 Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #13 Ben kullanıyorum ve oynuyorum. Emin ol müziğinde bile kasma yok bi indir dene derim şaşıracaksın. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2014
Anıl Bilge Megapat Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 435 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2014 #14 Oynanmayacak gibi kasma yok.
resulsever Hectopat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 96 Yer Üsküdar, Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #15 Oyunda grafik ayarı yok yanlış bilgi vermeyelim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sana yardımcı olacaktır.
Oyunda grafik ayarı yok yanlış bilgi vermeyelim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sana yardımcı olacaktır.