H Hunter13 Ziyaretçi 29 Mart 2015 #1 Lumia 520 telefonumda Bing'i açamıyorum. Bing sayfasına gittiğimde resimde görüldüğü gibi "Bing başlatılıyor" yazısı kalıyor ve bana yeni sekme açıyor. Ne kadar beklesem de bir sonuca varamadım. Nedir bunun çözümü? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2015
Lumia 520 telefonumda Bing'i açamıyorum. Bing sayfasına gittiğimde resimde görüldüğü gibi "Bing başlatılıyor" yazısı kalıyor ve bana yeni sekme açıyor. Ne kadar beklesem de bir sonuca varamadım. Nedir bunun çözümü?
yiange28 Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 905 Makaleler 2 Çözümler 1 30 Mart 2015 #2 Abi bing bazen öyle hata veriyor. Ben şunu yaptım: Önce bingi değil, google ı yaptım sonra tekrar bing yaptım oldu.
Abi bing bazen öyle hata veriyor. Ben şunu yaptım: Önce bingi değil, google ı yaptım sonra tekrar bing yaptım oldu.
H Hunter13 Ziyaretçi 6 Nisan 2015 #3 Aynısını denedim fakat hiçbir şey değişmedi. Hala daha "Bing başlatılıyor" yazıyor.
yiange28 Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 905 Makaleler 2 Çözümler 1 6 Nisan 2015 #4 O zaman google seç.
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2015 #5 Ön belleği, geçmişi ve çerezleri temizle site depolamasından "Bing.com" yada "Microsoft.com" görürsen verileri temizle düzelir. Yada en güzeli sağlam bir sıfırlama yap hem telefon rahatlar çöp dosyalar gider hemde sorunun çözülür.
Ön belleği, geçmişi ve çerezleri temizle site depolamasından "Bing.com" yada "Microsoft.com" görürsen verileri temizle düzelir. Yada en güzeli sağlam bir sıfırlama yap hem telefon rahatlar çöp dosyalar gider hemde sorunun çözülür.