Lumia 520 Windows 10 destekler mi ?

youtube.com 'dan girdiğinizde zaten 720p desteği yok, 360p izleyebiliyorsun ama "Tubecast" gibi uygulamalarla ekran çözünürlüğünün yettiği yere kadar izleyebilirsin. 800x480 bir ekranı var yani 720p'yi tam anlamıyla izleyemezsin.

Nasıl yani 360p mi izlicem videoları Nokia C5 teki gibimi ?

Hayır tabiki. Mağazada Youtube istemcisi çok sayıda uygulama var. Benim önerim "Tubecast". 4K desteği bile var. Tabi telefon 4K açarsa.
Ben genellikle canlı yayın izleyeğim twitch ve youtubeden. 720p olursa çok iyi olur canlı yayın kaliteleri zaten kötü 720p ile izlersem az cok iyi görüntü kalitesi iyi olur.

Resmi Twitch uygulaması olmasa da çok başarılı Twitch istemcileri var. Yayın kalitesini ben beğeniyorum, çok kötü değil.

Yani çok piksel piksel olmuyor değil mi ? Nokia C5-03 ile her bir tarafı piksel piksel videodan soğuyorum. Lumia 525 video izletme kalitesi videodan soğutmaz değilmi ?

Twitch istemcilerinin çoğunda ayarlar sekmesi var ve oradan Medium veya High ayarlara alırsan piksel piksel olmaz.

Twitch istemcilerinin çoğunda ayarlar sekmesi var ve oradan Medium veya High ayarlara alırsan piksel piksel olmaz.
Hangi twitch uygulaması bu acaba ben mağazada hiç twitch oynatabilen uygulama yok zannediyordum. Bu arada Windows 10 ile twitchi direk internet sitesi üzerinden izleyebileceksiniz. Önizleme sürümlerinde bir kaç kere denemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…