Merhaba dostlar. Nokia C6-01 telefonumun dokunmatiği neredeyse bozuldu. Bende o yüzden ucuz bir cep telefonu arayışına girdim. 200 TL civarına da Microsoft'un Lumia 535 telefonunu buldum.
Arama yapabilme, Google, WhatsApp ve Google gibi uygulamaları kullanabilme. Mesaj gönderebilme, arada bir de fotoğraf çekme. Bu gibi özellikler bana yeterli bir telefonda.
Kanka 1GB RAM 8 GB depolama 5.0inç ekran ile hiçbir şey yapamazsın onun yerine daha iyi telefonlar al. Ve batarya acayip küçük galiba yanlış hatırlamıyorsam 1900MAh'dı yani 30dk-1saat falan dayanır şarjı.
Hocam WhatsApp Windows 8 Mobile'da desteklenmiyor, bilginiz olsun. Bence artık Windows Mobile işletim sistemli telefon alınmaz çünkü çoğu uygulamanın desteği yok, çok sıkıntı yaşarsınız.
Merhaba dostlar. Nokia C6-01 telefonumun dokunmatiği neredeyse bozuldu. Bende o yüzden ucuz bir cep telefonu arayışına girdim. 200 TL civarına da Microsoft'un Lumia 535 telefonunu buldum.
Arama yapabilme, Google, WhatsApp ve Google gibi uygulamaları kullanabilme. Mesaj gönderebilme, arada bir de fotoğraf çekme. Bu gibi özellikler bana yeterli bir telefonda.
Bahsettiğiniz özelliklere uygun, fiyatı uygun olan, benim de kullandığım General Mobile'ın GM5 Plus D modelini önerebilirim. (Bunun da fiyatı artmış...)