Lumia 535 Windows Phone 10 Renk Profilini Değiştirme

Boerue

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Fark ettim ki Windows Phone 10 cihazlarda renk profilini, Ayarlar > Diğer Eklenenler > Renk Profili bölümünden değiştirebiliyormuşuz.

Ancak Lumia 535 cihazımda o bölüm olmasına rağmen, renk profilini değiştiremedim. Aynı sorundan pek çok kişinin muzdarip olduğunu öğrendim ancak bir çözüm bulamadım. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarla butonuna bastığınızda renkleri canlı tonda ayarlayabilmeniz için iki şerit olacak. O kısım çıkmıyor mu ?

Ayrıca hangi sürüm kurulu. Tam olarak belirtin.
Windows 10 Mobile - Sürüm 1511 kullanıyorum.
O bölüme girdiğimde iki şerit çıkıyor. Tahminimce ayarları uygulamamız için bir de buton olması gerekiyor.
Ekran görüntüsü ekledim. O bölümün tamamı bu kadar. Aşağı inmeyi denedim. (Telefonu yan çevirip bakmayı da denedim ama o bölümde yan çeviremiyorum.)

Ekleme: Şeritler ile oynadım, oynadıktan sonra gerek geri tuşu, gerek Windows tuşuna dokunarak bölümden çıktım, ama ayarları uygulamadı. (Ayarlar ikonuna tıklayarak da denedim.)

Dosya Ekleri

• Renk Profili.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 161
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…