Lumia 535 Windows Phone 10 Renk Profilini Değiştirme

Boerue

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Fark ettim ki Windows Phone 10 cihazlarda renk profilini, Ayarlar > Diğer Eklenenler > Renk Profili bölümünden değiştirebiliyormuşuz.

Ancak Lumia 535 cihazımda o bölüm olmasına rağmen, renk profilini değiştiremedim. Aynı sorundan pek çok kişinin muzdarip olduğunu öğrendim ancak bir çözüm bulamadım. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarla butonuna bastığınızda renkleri canlı tonda ayarlayabilmeniz için iki şerit olacak. O kısım çıkmıyor mu ?

Ayrıca hangi sürüm kurulu. Tam olarak belirtin.
Windows 10 Mobile - Sürüm 1511 kullanıyorum.
O bölüme girdiğimde iki şerit çıkıyor. Tahminimce ayarları uygulamamız için bir de buton olması gerekiyor.
Ekran görüntüsü ekledim. O bölümün tamamı bu kadar. Aşağı inmeyi denedim. (Telefonu yan çevirip bakmayı da denedim ama o bölümde yan çeviremiyorum.)

Ekleme: Şeritler ile oynadım, oynadıktan sonra gerek geri tuşu, gerek Windows tuşuna dokunarak bölümden çıktım, ama ayarları uygulamadı. (Ayarlar ikonuna tıklayarak da denedim.)

Dosya Ekleri

• Renk Profili.jpg
    Renk Profili.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 158
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı