Lumia 625 mi 630 mu?

#Fatalt1y

Hectopat
Daha fazla  
İki model arasında kaldım. Beklentilerim, internet deneyiminin iyi olması, Asphalt 8 oyununu kasma sorunu olmadan oynatması.

Bence 625 çünkü ön kamerası ve flaşı var. Bunun dışında özellikleri hemen hemen aynı.
İki modelin de güncellikleri nasıldır hocam ?
Edit: Asphalt performansı nasıldır hocam ? İnternetten baktım fakat birde size sorayım dedim.

İki modelin de güncellikleri nasıldır hocam ?
Edit: Asphalt performansı nasıldır hocam ? İnternetten baktım fakat birde size sorayım dedim.

Grafik işlemcileri aynı olduğu için performansları aynıdır. İyi performans alırsın, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Nokia, Lumia serisinde en düşük cihazdan en yükseğe kadar tüm cihazlarına güncellemeleri getiriyor. Uzun süre de güncelleme alacaklardır.

Hocam ilginiz için sağolun. Son bir sorum kaldı hocam. 625 Çift, 630 ise Dört Çekirdekli. Sizce 630 almam daha mantıklı değil mi ?

Eğer oyun sizin için önemliyse 1gb ramli modellere yönelin. 625'in ekranı 630'dan daha büyük olsa da düşük çözünürlük sunuyor. 630 işlemcisi daha iyi ama ikisi de 512 mb ram. Benim size tavsiyem bütçenize göre 730 veya 830'u beklemektir. Bekleyemem diyorsanız lumia 925 ile 930 arasında seçim yapın. Lumia 925 fiyatı 800 TL'ye kadar düşmüş

Lumia 630 kullanıyorum ve Asphalt 8'deki Fransız Guyanası haritasındaki ikinci turda gerçekleşen roket kalkışı sırasında bir gram kasılma bile görmedim. Müziği bile kasılmıyor.

Hocam yorumunuz için sağolun. Bütçem 600 TL'ye çıkıyor maksimum o yüzden düşünemem. Oyun olarak sadece Asphalt 8 oynayacağım o kadar.
Lumia 630 kullanıyorum ve Asphalt 8'deki Fransız Guyanası haritasındaki ikinci turda gerçekleşen roket kalkışı sırasında bir gram kasılma bile görmedim. Müziği bile kasılmıyor.
Hocam sağolun kısmetse Lumia 630 alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…