Lumia 820 Güncelleme Sırasında Dondu Ne Yapabilirim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

By Alfa

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yarı Profesyonel Grafiker :)
Lumia 820 cihazımı güncellerken %71'de kaldı kaç saattir ilerleme de olmuyor. Bunu iptal etmek gibi bir şansım var mı?

Internet gitse bile indirilemedi tekrar deneyin yazması gerekmez mi? Takıldı kaldı, yeniden de başlatamıyorum.

Internet gitse bile indirilemedi tekrar deneyin yazması gerekmez mi? Takıldı kaldı, yeniden de başlatamıyorum.
Neden yeniden başlatamıyorsun ki tuş kombinsayonu ile yeniden başlatabilirsin ses kısma ve kilit tuşuna aynı anda uzun süre basılı tut yeniden bşalatır.

Bende internet gitmişti ve uzun süre ilerleme olmamıştı. Tekrar deneyin gibi bir yazıda çıkmamıştı ayrıca.

Neden yeniden başlatamıyorsun ki tuş kombinsayonu ile yeniden başlatabilirsin ses kısma ve kilit tuşuna aynı anda uzun süre basılı tut yeniden bşalatır.

O dediğin telefon`u sıfırlamak için değil mi peki?

Telefonu sıfırlamak için ayarlardan sıfırlaman gerek diye biliyorum. Arkadaşın dediği herhalde telefonu tekrar başlatmak.

O dediğin telefon`u sıfırlamak için değil mi peki?
Aslında forumlarda telefonu sıfırlamak için diye geçiyor ama şahsen denedim öyle bir olay olmuyor sadece tarih değişti o kadar kapanıp açıldı hemen, herhalde ayarları sıfırlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında forumlarda telefonu sıfırlamak için diye geçiyor ama şahsen denedim öyle bir olay olmuyor sadece tarih değişti o kadar kapanıp açıldı hemen, herhalde ayarları sıfırlıyor.
Dediğini yaptım ama pek birşey olmadı, bende telefon ayarlarını sıfırladım :) .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı