Lumia 820'yi Satıp Galaxy S4 Satın Almak

Peki G2 kasası nasıldır ? Biraz bastırınca sesler geliyor diye söylentiler var . Doğrumudur ?

Amoled ekranı hoşuma gidiyor açıkcası . G2 IPS Paneli kötülemek istemiyorum . Amoled ekranın görüntüsü bir başka .
Bende Samsung S4 mini kullanıyorum. Şunu söyleyeyim. Gerçekten güzel Amoled teknolojisi ama bir fotoğrafçıda fotoğraf çıkartmaya çalıştığında renkler gerçekten soluk çıkıyor. Bunun nedeni ise Samsung aldatıcı bir ekran kullanıyor. Yani kameraları da aslında göründüğü kadar iyi değil. Başka bir gün LG G2 ile fotoğraf çıkarttırdım. Tam olarak ekrandaki canlılığı çıkmış. Eğer sırf ekrandan S4 almayaı düşünüyorsan bence alma. LG G2 hem daha performanslı bir cihaz. Samsung'un S4'te kullandığı işlemci Snapdragon 600 ile karşılaştırılıyor. LG G2'deki işlemci ise Snapdragon 800.

LG G2 telefonda arka kapak çıkmıyor . Hafıza kartıda takılmıyor sanırım . Ben bu telefonu aldıktan sonra uzun bir müddet kullanmayı düşünüyorum . Pili ne kadar gider ? Ömrü nedir pilin ?

Peki Galaxy S4'e Lollipop güncellemesi gelecek diye duyum aldım . G2'de böyle bir şey var mı ? Güncelleme yönünde hangisi daha iyi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…