Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 27 Aralık 2014 #1 1 saat önce Lumia 920 cihazımın içini açtım sebebi ise ön kamera ve sensörün tozlanmış olmasıydı temizledim. Cihazı açtıktan sonra servis yok diyor ve çekmiyor.
1 saat önce Lumia 920 cihazımın içini açtım sebebi ise ön kamera ve sensörün tozlanmış olmasıydı temizledim. Cihazı açtıktan sonra servis yok diyor ve çekmiyor.
I IMPOSS1BLE Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 1.725 Makaleler 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2016 #2 Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama kusura bakmayın. Sorunu çözdünüz mü? Aynı sorun M4 Aqua telefonum da da var.
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama kusura bakmayın. Sorunu çözdünüz mü? Aynı sorun M4 Aqua telefonum da da var.
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 17 Ocak 2016 #3 İçini temizlerken anten kablosunu kırmışım. İnternet'ten sipariş edip taktım. Bu konuyu açtığımdan bile haberim yoktu.
İçini temizlerken anten kablosunu kırmışım. İnternet'ten sipariş edip taktım. Bu konuyu açtığımdan bile haberim yoktu.