Bence Xperia Z ile Lumia 925 karşılaştırılabilecek telefonlar değil. Her şeyden önce aralarında 300₺ fark var.
Bana sorarsanız Lumia 925'i, Xperia Z'ye tercih etmek için bir sebep yok. Düşünmeden Xperia Z alırdım ben olsam.
Aslında Windows Phone iyi, hoş da, aradaki şu farka değmez. Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - Nokia Lumia 925 vs Sony Xperia Z kıyaslaması
Sakın Xperia Z alma artık performans olarak yetersiz ve Full HD olduğu için GPU'su yetmiyor. Android de kullanacaksan güncel bir cihaz alacaksın. Xperia Z1 veya Xperia Z1S mi Z1 mini mi yeni çıkacak modeli beklemeni tavsiye ederi. 720P ekran,Snapdragon 800... Bu telefon uçar ve ekran çok büyük değil 4.3'' iPhone ile yarışır. Şimdi alayım dersen 925 benimde hoşuma gidiyor. Çok şık bir telefon ve Nokia kalitesi ile Windows Phone 8 ile sıkılmazsın. Uygulama bakımından fazla zengin değil ama gelişiyor ve kamerası olsun,Nokia uygulamaları olsun senin işini halleder hele ki navigasyonu süperdir. Tavsiyem bütçen 1300 civarında ise 100 TL daha kat LG G2 al.