Öncelikle merhaba. Telefonumu kırdığım için yeni bir telefon alacağım. WP'ye geçmeyi çok istiyorum.Hepsiburada'da 999 TL olduğunu görünce aklımada yattı. Ama Xperia Z'de var aklımda. 300 TL fazla ama sonuçta su geçirmez,sağlam. Önceki telefonu kırdığım için sağlamlık yönü biraz daha öne çekiyor beni. Su geçirmez olmasının artısı Antalya gibi bi'yerde yaşamam.Ama WP'yide istiyorum. Sizce hangi telefonu almalıyım? Başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Bu saatten sonra Z almak pek iyi olmaz. Mutlaka su geçirmezlik istiyorsanız başka bir çare yok ama bu bütçeye. 1200 TL civarına LG G2 32 GB bulabilirsin. En iyi performansı o verecektir ancak su geçirmezlik özelliği yok tabii ki.
Liquipel Nedir?
Burada ki cihazlardan birini alıp su geçirmez 30 atom kalınlığında bir kaplamayı Liquipel mağzalarının bulunduğu bir yerden yaptırabilirsin. Ayrıca telefonun darbeye de karşı dayanıklı olur. Çekiç telefona işlemez. Ama illa ki burada olan cihazlara yaptırmak zorunda değilsin. Sadece cihazına 1 seviye kaplama uygulanır.
Ayrıca Liquipel kaplama buhar halinde uygulanır. Cihazın bütün parçalarına nüfus eder. Yani kulaklık girişinden ve benzeri yerlerden de su kaçırmaz.