Rehber Lumia Serisi Windows Mobile 10 Güncelleme Rehberi

Merhaba bende şu an Lumia 1320 var ve Windows 10'u başaralı bir şekilde yükledim ancak o interop denilen uygukmayaıv1 V2 olarak denedim anvak bende çalışmadı nsizden ricam yardım debilir misiniz?

Merhaba bende şu an Lumia 1320 var ve Windows 10'u başaralı bir şekilde yükledim ancak o interop denilen uygukmayaıv1 V2 olarak denedim anvak bende çalışmadı nsizden ricam yardım debilir misiniz?
Yardımcı olabilirim, YouTube Link'im.

Arkadaşlar güncel olarak yeni yöntem ile kurma yolunu video olarak rahat bir şekilde yaptım o sayede kolayca yapabilirsiniz sorun olursa zaten tanıyan yöneltir bana

Son düzenleme:

Merhaba hocam bende Lumia 1320 var dediklerinizi yapıyorum Aygıt Yöneticisi'nden kaldırdıktan sonra geri takmamı istedi taktım bir tuşa bastım cihazı görmedi ne yapabilirim?

Merhaba hocam bende Lumia 1320 var dediklerinizi yapıyorum Aygıt Yöneticisi'nden kaldırdıktan sonra geri takmamı istedi taktım bir tuşa bastım cihazı görmedi ne yapabilirim?
WDRT ile sıfırlayabilirsiniz ki aygıt yöneticisinden kaldırmanızı istemenizi gerektiren tek şey WPinternals sadece telefonu "Windows Phone" olarak görürse yapın.

Tekrar bu yöntemleri dener misiniz galiba sunucuları açık şu an.

Lumia 950'lere Windows 11/10 kurulabiliyor (Mobile olan versiyon değil). Bunun rehberi gelirse seviniriz hocam.

Bende Lumia 735 var. 8.1 yüklü mağaza açılmıyor. Bunu Windows 10 yapınca mağaza açılıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

İlk kısmı yaptım 62 yüklendi. İnşallah becerebilirim. Çok teşekkürler.

Zamanında çok güzel cihazdı. Ben 1,4 sürümünden itibaren anroidin amiral gemilerini kullanan biri olarak söylüyorum zamanında Windows ok daha iyi durumdaydı arayüz ve hız olarak. Hele o devirde alt sevie anroid cihazlar çöpken Lumia 735 bile akıcıydı ekran kalitesi dönemine göre çok iyiydi. Ve tutulmadı. Hiç anlayamadım.

Araçta bunu multi Media ekranı olarak kullanmak mantıklı mı? İçine hafıza kartı koyup müzik çalar olarak kullansam BT üzerinden. Haritalar da çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Araçta bunu MultiMedia ekranı olarak kullanmak mantıklı mı? İçine hafıza kartı koyup müzik çalar olarak kullanırsam Bluetooth ile, hem haritalar da çalışıyor.
Denemek lazım bilmiyorum.

* Windows Phone 8.1'den Windows 10 Mobile yükseltme rehberi *

1. -- "Windows Mobile 10 yükseltme programı" olan klasördeki "run_eng" dosyayı açın ve herhangi bir tuşa basın gelince bir tuşa basın.

2. -- sizden Lumia eğer şu an bağlıysa USB'den çekmenizi isteyecektir USB'den çektikten sonra gelen pencerede Lumia cihazınıza sağ tıklayıp aygıtı kaldır yapın.

3. -- aygıtlar ve yazıcılar penceresini kapatın ve programa geri dönün, herhangi bir tuşa basın ve lumianızı USB'ye bağlayın bağladıktan sonra programa gelip herhangi bir tuşa basın.

4. -- cihazınızı görecektir ve programa 'yes' yazıp Enter'e basın ve yükleme işlemi başlayacaktır.

5. -- Lumia ayarlarına girip telefon güncelleme yerine gelin ve biraz beklerseniz orada bir ilerleme göreceksiniz demek ki doğru yoldasınız )

Eğer hata alırsanız yorum yaparsanız seve seve yardımcı olurum.

Burada yazanları yaptım. Sonra cihaz uzun süre güncelleme yaptı. Açılınca markete girdim hata mesajı verdi sonra güncellemelere tekrar girdim bu sefer PC bağlamadan direk Wi-Fi üzerinden güncelleme yatı.
Markete girdim market güncelleme uyarısı geldi. Güncellendi ve çalışmaya başladı.

Emeği geçenlere çok teşekkür ederim.

10m mağazası çalışıyor ama pek uygulama yok genelde plugin yada diğer eklentileri güncellemek için kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…