Rehber Lumia Serisi Windows Mobile 10 Güncelleme Rehberi

1709'a güncellediniz mi?

Windows Mobile 10 son sürüme güncellerseniz aslında ftp server olarak kullanabilirsiniz bir dosya vardı onun sayesinde yapabiliyordunuz ama ismini hatırlamıyorum Custom...xap bir şeydi ama.

Artık Windows 11 istiyor program marketten inmiyor.

Artık Windows 11 istiyor program marketten inmiyor.
İşin cabası o hocam market UWP formatlı olduğundan telefonu pc olarak görmesi normal Microsoft Store hem mobil desteği olan eski uygulamaları destekleyen bir paketti ondan dolayı telefonu Windows 11'e güncelle demesi komik

Windows 10 Mobile'a yükselttikten sonra daha ileri sürümlere yükseltme rehberi
Zip'den çıkardığınız "Windows 10 Mobile sonrası atılacak dosyalar" klasörünü direkt Lumia cihazınıza atın
Ayarlar'dan güncellemeler'e gelin ve alttan geliştirici seçeneklerine girin, geliştirici modunu açın

telefon ayarlar başlığına girmiyor

Eksik bir şeyler var galiba sistemde baştan ffu atıp deneyin yada grubumuza gelin yardımcı olalım.

Merhaba Nokia Lumia 630 cihazımı Windows 10'a yükselttim ancak mağaza ve diğer uygulamalar çalışmıyor çözümü nedir hocam.

Bende de aynı sorun var mağaza ve diğer uygulamalar çalışmıyor çözebildinizmi hocam.

Bende de aynı sorun var mağaza ve diğer uygulamalar çalışmıyor çözebildinizmi hocam.

Hayır hocam daha uğraşmadım, telefon öyle kenarda duruyordu canım sıkılmıştı bende Windows 10 yükledim belki bir şeyler kurabilirim diye olmayınca daha da uğraşmadım telefon öyle kenarda duruyor.

Hayır hocam daha uğraşmadım, telefon öyle kenarda duruyordu canım sıkılmıştı bende Windows 10 yükledim belki bir şeyler kurabilirim diye olmayınca daha da uğraşmadım telefon öyle kenarda duruyor.

Bir türlü çözemedim hocam büyük sıkıntı.

Son sürüme yükseltmeniz gerekli 1709 olan sürüme onu da güncelleme sonrası kısmını yaparak yükselte bilirsiniz.

1709 sürümlü Windows 10 Mobile sürümüne güncellerseniz eğer çalışacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…