Arkadaşlar merhaba, yeni şirket açmış peyzaj mimarı arkadaşım bir firmadan sistem toplamalarını istemiş. O arkadaşların sistem tavsiyelerini yazıyorum. Mimari tasarım ve çizimler konusunda deneyimli arkadaşlardan sistemle ilgili görüşlerini ve tavsiyelerini almak isterim. Teşekkürlerimle Evren Öztürk.
Sizin için en uygunu 6 GB GTX 780 olacaktır. Sahnedeki obje sayısı ve ışıklandırmalar arttıkça 3-4GB vram yetmiyor kasıyor. Rahatça çalışamıyorsunuz Lumionda. 6 alın en azından daha rahat çalışırsınız. Render süresi olarakta aşırı bir fark yok, V-Ram'e değişilmez.
Bu arada @Silinen üye ; Konuyu açan kişinin görüşleri doğrultusunda diğer parçaları düzenlersen sevinirim. Anakarttan falan kısabilirsiniz bakın işte. Ama ekran kartı konusunu V-Ram'e göre en uygun performans verene yönelin, attığım linke göre.
6- Kasa seçimine de bizzat karşıyım. Seçilen kasa gayet geniş olmasına karşın soğutma açısından yeterliliğini kafama takmış durumdayım. Ayrıca ürün ile ilgili düzgün bir şey bulamadım. Üstüne üstlük 700W acayip yüksek. Zalman Z3 Plus öneriyorum, çünkü kalitesi ve muhteşem soğutması ile göz dolduruyor!
Selam arkadaşlar bende pc toplicam ama nerden başlasam bilmiyorum. rander programının cok iyi çalışmasını istiyorum 8 9 bin lik butcem var buna uygun bi toplama pc söylıye bılırmısınız bana daha öce hiç yapmadım oğuzhan yıldırım kardeşim senin yazılarınıda okudum sitenede baktım baya bilgilisin bana yardımcı olabılırsen sevinirim
Selam arkadaşlar bende pc toplicam ama nerden başlasam bilmiyorum. rander programının cok iyi çalışmasını istiyorum 8 9 bin lik butcem varvbuna uygun bi toplama pc söylıye bılırmısınız bana daha öce hiç yapmadım oğuzhan yıldırım kardeşim senin yazılarınıda okudum sitenede baktım baya bilgilisin bana yardımcı olabılırsen sevinirim