Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\GraphicsDrivers]
"TdrDelay"=dword:00000064
	System\CurrentControlSet dalında. Aşağıdan düzelmiş halini ekleyebilirsiniz. TdrDdiDelay anahtarını da ekledim, sürücünün istediği threadlerin süre üst sınırını arttırıyor.Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers]
"TdrDelay"=dword:00000064
"TdrDdiDelay"=dword:00000064

Öncelikle çok teşekkür ederim ilginiz için fakat düzenlenmesi gereken adresi nasıl düzelteceğimi anlamadım kayıt defterinden mi düzenleme yapmam gerekiyor.Sorunu şimdi anladım. Lumion sitesindeki kayıt defteri dosyası, anahtarı yanlış dizinde oluşturuyor. Dolayısıyla efektif TdrDelay değerini değiştirmemiş oluyorsunuz.
Lumion'un paylaştığı anahtar:
Rich (BB code):Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\GraphicsDrivers] "TdrDelay"=dword:00000064
Ancak düzenlemesi gereken adresSystem\CurrentControlSetdalında. Aşağıdan düzelmiş halini ekleyebilirsiniz.TdrDdiDelayanahtarını da ekledim, sürücünün istediği threadlerin süre üst sınırını arttırıyor.
Rich (BB code):Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers] "TdrDelay"=dword:00000064 "TdrDdiDelay"=dword:00000064
Microsoft sitesinden konuyla alakalı ileri okuma yapılabilir.
![]()
Testing and Debugging TDR During Driver Development - Windows drivers
TDR testing and debugging information for developerslearn.microsoft.com
Öncelikle çok teşekkür ederim ilginiz için fakat düzenlenmesi gereken adresi nasıl düzelteceğimi anlamadım kayıt defterinden mi düzenleme yapmam gerekiyor.
Manuel yapabilirsiniz ama en kolayı paylaştığım kodu not defterine yapıştırıp, dosya uzantısını .reg olarak kaydetmek olur. Örneğin "kayit.reg" isminde bir dosya olarak kaydedin. Sonra bu dosyayı çalıştırıp çıkan uyarıyı onaylayın.
![]()
bunu kopyalayıp çalıştırıyorum
dosyayı masaüstüne kaydetim ondan kaynaklı mı acaba![]()
bunu kopyalayıp çalıştırıyorum
![]()
![]()
ama yine aynı hatayı alıyorum maalesef
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.