LUNAR-4070SUPER alınır mı?

Memories

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba herkese.

Link:

Bu sistemi almayı düşünüyorum. Beni oyun konusunda 5-10 sene idare edebilecek bir sistem istiyorum. Sistem konusunda bilgili arkadaşların görüşlerini almak istedim. Sizce alınır mı? Ne tür değişiklikler yapılabilir? Maksimum bütçem 65 bin. Teşekkür ederim.

Bu daha iyi olur, attığınız soket ölü, AM5 sistem alırsanız ileride geliştirebilirsiniz, çok daha uzun ömürlü olur
Pek bu tarz konulardan anlamıyorum ama soket ölü derken biraz açar mısınız rica etsem?

Pek bu tarz konulardan anlamıyorum ama soket ölü derken biraz açar mısınız rica etsem?
Yani o sokete yeni işlemci çıkmıyor, ileride yükseltmek isterseniz sorun yaşayabilirsiniz anlamında.

Arkadaşlar merhaba herkese.

Link:

Bu sistemi almayı düşünüyorum. Beni oyun konusunda 5-10 sene idare edebilecek bir sistem istiyorum. Sistem konusunda bilgili arkadaşların görüşlerini almak istedim. Sizce alınır mı? Ne tür değişiklikler yapılabilir? Maksimum bütçem 65 bin. Teşekkür ederim.

1734535524336.png

60K para verip de 16 GB RAM ve 512 GB SSD almak bir tık mantıksız, RAM 32 GB ve SSD de 1TB yapılırsa mükemmel bir sistem :)

RAM ve SSD gibi sonradan eklenebilecek parçalar daha sonra alınabilir.

1: ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

2: Kapkan 7A-RTX4080S - Game Garaj

Bu attığım sistemlerden birsini alabilirsin. 4070 Ti Super 2K için üretilen bir kart ancak 4K için giriş seviyesi bir karttır. 2K´da 5 yıl kafa ağrıtmaz. RTX 4080 Super ise 4K´da orta seviye bir karttır. 4K´da bile 2-yıl götürür. 2K´da 6 yıl net götürür.

NOT: Bu sistemler 1080p oyunculuk için üretilmedi, tabii ki 1080p kullanabilirsin, ancak işlemci 1080p´de darboğaz yaratacaktır. Bu yüzden 2K altına inme.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten çok yardımcı oldunuz. 😊

Bazı ekran kartları asus msi gibi markalar olabiliyor açıkçası hiç inno markasını duymadım pek bilgili olmadığımdan dolayı da olabilir fakat bu marka sıkıntı çıkartmaz değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı