Pek bu tarz konulardan anlamıyorum ama soket ölü derken biraz açar mısınız rica etsem?ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Bu daha iyi olur, attığınız soket ölü, AM5 sistem alırsanız ileride geliştirebilirsiniz, çok daha uzun ömürlü olur
Yani o sokete yeni işlemci çıkmıyor, ileride yükseltmek isterseniz sorun yaşayabilirsiniz anlamında.Pek bu tarz konulardan anlamıyorum ama soket ölü derken biraz açar mısınız rica etsem?
60K para verip de 16GB RAM ve 512GB SSD almak bi tık mantıksız, RAM 32GB ve SSD de 1TB yapılırsa mükemmel bir sistemBütçe yeterse buna da bakabilirsiniz:
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Arkadaşlar merhaba herkese.
Link:
LUNAR-4070SUPER / INTEL i7-14700K TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
LUNAR-4070SUPER sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 SUPER ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bu sistemi almayı düşünüyorum. Beni oyun konusunda 5-10 sene idare edebilecek bir sistem istiyorum. Sistem konusunda bilgili arkadaşların görüşlerini almak istedim. Sizce alınır mı? Ne tür değişiklikler yapılabilir? Maksimum bütçem 65 bin. Teşekkür ederim.
Aslında bütçe yetiyorken bunu alsa daha iyi olur.Bütçe yeterse buna da bakabilirsiniz:
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
60K para verip de 16 GB RAM ve 512 GB SSD almak bir tık mantıksız, RAM 32 GB ve SSD de 1TB yapılırsa mükemmel bir sistem