- Makaleler
- 2
Arkadaşlar resimdeki anlam veremediğim ve neden olduğunu anlamadığım çok garip bir olay oldu bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
ekran kartı driverlarını kontrol edebilirsin guncel mi
Ettim.İşe yaramadı, sürücüleri güncelledim o da işe yaramadı.
Eki Görüntüle 1671017
Arkadaşlar resimdeki anlam veremediğim ve neden olduğunu anlamadığım çok garip bir olay oldu bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 1671017
İşe yaramadı, sürücüleri güncelledim o da işe yaramadı.Silip tekrar yükleyin . Ekran kartıyla alakalı olduğunu sanmıyorum.
İşe yaramadı, sürücüleri güncelledim o da işe yaramadı.
temp dosyalarını sıfırlayın .lunar .minecraft gibi ve temiz baştan kurulum yapın lunaraİşe yaramadı, sürücüleri güncelledim o da işe yaramadı.
Aylar önce de bu sorun olmuştu ama zaten premium olmadığı için kullanmamıştım şimdi premium aldım.Bu ilk defa indirdiğiniz de mi oldu yoksa siz zaten kullanıyordunuz bir süre sonra aniden bu şeyle mi karşılaştınız ?
Tüm dosyaları silip tekrar kurdum yine işe yaramadı.temp dosyalarını sıfırlayın .lunar .minecraft gibi ve temiz baştan kurulum yapın lunara
ekran kartı driverlarını kontrol edebilirsin guncel miAylar önce de bu sorun olmuştu ama zaten premium olmadığı için kullanmamıştım şimdi premium aldım.
Tüm dosyaları silip tekrar kurdum yine işe yaramadı.
ekran kartı driverlarını kontrol edebilirsin guncel mi
Ettim.İşe yaramadı, sürücüleri güncelledim o da işe yaramadı.
Eki Görüntüle 1671017
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.