shockedblackguy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.025 Makaleler 2 Çözümler 6 16 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar resimdeki anlam veremediğim ve neden olduğunu anlamadığım çok garip bir olay oldu bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar resimdeki anlam veremediğim ve neden olduğunu anlamadığım çok garip bir olay oldu bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm shockedblackguy 16 Şubat 2023 batuwanye dedi: ekran kartı driverlarını kontrol edebilirsin guncel mi Genişletmek için tıkla... shockedblackguy dedi: İşe yaramadı, sürücüleri güncelledim o da işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Ettim. shockedblackguy dedi: Eki Görüntüle 1671017 Arkadaşlar resimdeki anlam veremediğim ve neden olduğunu anlamadığım çok garip bir olay oldu bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözümü vanilla tweaks doku paketindeki twinkling stars özelliğini kapatmakmış. Desteğin cevabı ve işe yarıyor.
batuwanye dedi: ekran kartı driverlarını kontrol edebilirsin guncel mi Genişletmek için tıkla... shockedblackguy dedi: İşe yaramadı, sürücüleri güncelledim o da işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Ettim. shockedblackguy dedi: Eki Görüntüle 1671017 Arkadaşlar resimdeki anlam veremediğim ve neden olduğunu anlamadığım çok garip bir olay oldu bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözümü vanilla tweaks doku paketindeki twinkling stars özelliğini kapatmakmış. Desteğin cevabı ve işe yarıyor.
Lololo33 Picopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #2 shockedblackguy dedi: Eki Görüntüle 1671017 Arkadaşlar resimdeki anlam veremediğim ve neden olduğunu anlamadığım çok garip bir olay oldu bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yükleyin . Ekran kartıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
shockedblackguy dedi: Eki Görüntüle 1671017 Arkadaşlar resimdeki anlam veremediğim ve neden olduğunu anlamadığım çok garip bir olay oldu bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yükleyin . Ekran kartıyla alakalı olduğunu sanmıyorum.
KS KS shockedblackguy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.025 Makaleler 2 Çözümler 6 16 Şubat 2023 #3 Lololo33 dedi: Silip tekrar yükleyin . Ekran kartıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı, sürücüleri güncelledim o da işe yaramadı. Artı 0 Eksi
Lololo33 dedi: Silip tekrar yükleyin . Ekran kartıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı, sürücüleri güncelledim o da işe yaramadı.
Lololo33 Picopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #4 shockedblackguy dedi: İşe yaramadı, sürücüleri güncelledim o da işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Bu ilk defa indirdiğiniz de mi oldu yoksa siz zaten kullanıyordunuz bir süre sonra aniden bu şeyle mi karşılaştınız ? Artı 0 Eksi
shockedblackguy dedi: İşe yaramadı, sürücüleri güncelledim o da işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Bu ilk defa indirdiğiniz de mi oldu yoksa siz zaten kullanıyordunuz bir süre sonra aniden bu şeyle mi karşılaştınız ?
batuwanye Decapat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 193 Çözümler 3 16 Şubat 2023 #5 shockedblackguy dedi: İşe yaramadı, sürücüleri güncelledim o da işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... temp dosyalarını sıfırlayın .lunar .minecraft gibi ve temiz baştan kurulum yapın lunara Artı 0 Eksi
shockedblackguy dedi: İşe yaramadı, sürücüleri güncelledim o da işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... temp dosyalarını sıfırlayın .lunar .minecraft gibi ve temiz baştan kurulum yapın lunara
KS KS shockedblackguy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.025 Makaleler 2 Çözümler 6 16 Şubat 2023 #6 Lololo33 dedi: Bu ilk defa indirdiğiniz de mi oldu yoksa siz zaten kullanıyordunuz bir süre sonra aniden bu şeyle mi karşılaştınız ? Genişletmek için tıkla... Aylar önce de bu sorun olmuştu ama zaten premium olmadığı için kullanmamıştım şimdi premium aldım. batuwanye dedi: temp dosyalarını sıfırlayın .lunar .minecraft gibi ve temiz baştan kurulum yapın lunara Genişletmek için tıkla... Tüm dosyaları silip tekrar kurdum yine işe yaramadı. Artı 0 Eksi
Lololo33 dedi: Bu ilk defa indirdiğiniz de mi oldu yoksa siz zaten kullanıyordunuz bir süre sonra aniden bu şeyle mi karşılaştınız ? Genişletmek için tıkla... Aylar önce de bu sorun olmuştu ama zaten premium olmadığı için kullanmamıştım şimdi premium aldım. batuwanye dedi: temp dosyalarını sıfırlayın .lunar .minecraft gibi ve temiz baştan kurulum yapın lunara Genişletmek için tıkla... Tüm dosyaları silip tekrar kurdum yine işe yaramadı.
batuwanye Decapat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 193 Çözümler 3 16 Şubat 2023 #7 shockedblackguy dedi: Aylar önce de bu sorun olmuştu ama zaten premium olmadığı için kullanmamıştım şimdi premium aldım. Tüm dosyaları silip tekrar kurdum yine işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... ekran kartı driverlarını kontrol edebilirsin guncel mi Artı 0 Eksi
shockedblackguy dedi: Aylar önce de bu sorun olmuştu ama zaten premium olmadığı için kullanmamıştım şimdi premium aldım. Tüm dosyaları silip tekrar kurdum yine işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... ekran kartı driverlarını kontrol edebilirsin guncel mi
KS KS shockedblackguy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.025 Makaleler 2 Çözümler 6 16 Şubat 2023 #8 batuwanye dedi: ekran kartı driverlarını kontrol edebilirsin guncel mi Genişletmek için tıkla... shockedblackguy dedi: İşe yaramadı, sürücüleri güncelledim o da işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Ettim. shockedblackguy dedi: Eki Görüntüle 1671017 Arkadaşlar resimdeki anlam veremediğim ve neden olduğunu anlamadığım çok garip bir olay oldu bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözümü vanilla tweaks doku paketindeki twinkling stars özelliğini kapatmakmış. Desteğin cevabı ve işe yarıyor. Son düzenleme: 18 Şubat 2023 Artı 1 Eksi Çözüm
batuwanye dedi: ekran kartı driverlarını kontrol edebilirsin guncel mi Genişletmek için tıkla... shockedblackguy dedi: İşe yaramadı, sürücüleri güncelledim o da işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Ettim. shockedblackguy dedi: Eki Görüntüle 1671017 Arkadaşlar resimdeki anlam veremediğim ve neden olduğunu anlamadığım çok garip bir olay oldu bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözümü vanilla tweaks doku paketindeki twinkling stars özelliğini kapatmakmış. Desteğin cevabı ve işe yarıyor.