Görkem3 Centipat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar ben lunar Client kurdum, oyuna giriyorum fakat işlemciyle çalıştırıyor yani ekran kartıyla oynatmıyor ve düşük FPS alıyorum, yardım edebilecek var mı?
Arkadaşlar ben lunar Client kurdum, oyuna giriyorum fakat işlemciyle çalıştırıyor yani ekran kartıyla oynatmıyor ve düşük FPS alıyorum, yardım edebilecek var mı?
KS KS Görkem3 Centipat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2023 #11 BipolarBirey dedi: O sadece pysxh moturunun varsayılan kartını değiştirir. 3D ayarlardan yapması gerek. Genişletmek için tıkla... 3D ayarlardan Java'yı yüksek performansa çektim düzelir mi? Artı 0 Eksi
BipolarBirey dedi: O sadece pysxh moturunun varsayılan kartını değiştirir. 3D ayarlardan yapması gerek. Genişletmek için tıkla... 3D ayarlardan Java'yı yüksek performansa çektim düzelir mi?
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #12 Görkem3 dedi: 3D ayarlardan Java'yı yüksek performansa çektim düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Deneyin hocam. Göstermek için laptopa geçtim. 3D ayarlar bölümüne girin. Tercih edilen grafik işlemcisini yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi yapın. Muhtelemen sizde ya entegre grafik ya da otomatik seç'tedir. Son düzenleme: 15 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Görkem3 dedi: 3D ayarlardan Java'yı yüksek performansa çektim düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Deneyin hocam. Göstermek için laptopa geçtim. 3D ayarlar bölümüne girin. Tercih edilen grafik işlemcisini yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi yapın. Muhtelemen sizde ya entegre grafik ya da otomatik seç'tedir.
KS KS Görkem3 Centipat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2023 #13 BipolarBirey dedi: Deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Intel UHD gösteriyor fakat oynatıyor hocam. BipolarBirey dedi: Deneyin hocam. Göstermek için laptopa geçtim. 3D ayarlar bölümüne girin. Eki Görüntüle 1669646 Tercih edilen grafik işlemcisini yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi yapın. Muhtelemen sizde ya entegre grafik ya da otomatik seç'tedir. Genişletmek için tıkla... Onu yaptım hocam Artı 0 Eksi
BipolarBirey dedi: Deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Intel UHD gösteriyor fakat oynatıyor hocam. BipolarBirey dedi: Deneyin hocam. Göstermek için laptopa geçtim. 3D ayarlar bölümüne girin. Eki Görüntüle 1669646 Tercih edilen grafik işlemcisini yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi yapın. Muhtelemen sizde ya entegre grafik ya da otomatik seç'tedir. Genişletmek için tıkla... Onu yaptım hocam
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #14 Görkem3 dedi: Intel UHD gösteriyor fakat oynatıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Şimdi yazdığımı yaparsanız daha çok FPS alacaksınız hocam. Artı 0 Eksi
Görkem3 dedi: Intel UHD gösteriyor fakat oynatıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Şimdi yazdığımı yaparsanız daha çok FPS alacaksınız hocam.
KS KS Görkem3 Centipat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2023 #15 BipolarBirey dedi: Şimdi yazdığımı yaparsanız daha çok FPS alacaksınız hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam denerim. BipolarBirey dedi: Şimdi yazdığımı yaparsanız daha çok FPS alacaksınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey diyeceğim, yüksek FPS alıyorum fakat bunu ekran kartıyla nasıl çalıştıracağım bazı yerlerde çok donuyor dediğinizi yaptım. Son düzenleme: 15 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
BipolarBirey dedi: Şimdi yazdığımı yaparsanız daha çok FPS alacaksınız hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam denerim. BipolarBirey dedi: Şimdi yazdığımı yaparsanız daha çok FPS alacaksınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey diyeceğim, yüksek FPS alıyorum fakat bunu ekran kartıyla nasıl çalıştıracağım bazı yerlerde çok donuyor dediğinizi yaptım.
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #16 Görkem3 dedi: Tamamdır hocam denerim. Hocam bir şey diyeceğim, yüksek FPS alıyorum fakat bunu ekran kartıyla nasıl çalıştıracağım bazı yerlerde çok donuyor dediğinizi yaptım. Genişletmek için tıkla... RAM'den dolayı drop yiyor olabilirsiniz lunar kaç RAM'de çalışıyor şu an. Artı 0 Eksi
Görkem3 dedi: Tamamdır hocam denerim. Hocam bir şey diyeceğim, yüksek FPS alıyorum fakat bunu ekran kartıyla nasıl çalıştıracağım bazı yerlerde çok donuyor dediğinizi yaptım. Genişletmek için tıkla... RAM'den dolayı drop yiyor olabilirsiniz lunar kaç RAM'de çalışıyor şu an.
KS KS Görkem3 Centipat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2023 #17 BipolarBirey dedi: RAM'den dolayı drop yiyor olabilirsiniz lunar kaç RAM'de çalışıyor şu an. Genişletmek için tıkla... 4 hocam 12 GB RAM var.(düzenleme 8 miş ama PC'de 12 GB RAM var. Artı 0 Eksi
BipolarBirey dedi: RAM'den dolayı drop yiyor olabilirsiniz lunar kaç RAM'de çalışıyor şu an. Genişletmek için tıkla... 4 hocam 12 GB RAM var.(düzenleme 8 miş ama PC'de 12 GB RAM var.
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #18 Görkem3 dedi: 4 hocam 12 GB RAM var.(düzenleme 8 miş ama PC'de 12 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Hangi zamanlarda drop yiyorsunuz? Artı 0 Eksi
Görkem3 dedi: 4 hocam 12 GB RAM var.(düzenleme 8 miş ama PC'de 12 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Hangi zamanlarda drop yiyorsunuz?
KS KS Görkem3 Centipat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2023 #19 BipolarBirey dedi: Hangi zamanlarda drop yiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Maden kırınca, envanteri açınca. Artı 0 Eksi
BipolarBirey dedi: Hangi zamanlarda drop yiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Maden kırınca, envanteri açınca.