daydreamer21 Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #1 İnternette hiç inceleme videosu göremedim. Bir de ışıkları kayan LED şeklinde mi kullanan var mı? Lunatic HAWK Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı Up Son düzenleme: 25 Ekim 2020
İnternette hiç inceleme videosu göremedim. Bir de ışıkları kayan LED şeklinde mi kullanan var mı? Lunatic HAWK Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı Up
zekeriyadmrl Femtopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #2 bu ürünün driveri var mı?
Bugrasvs Femtopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #3 Ben bu fareyi kulanıyorum. Güzel çok beğendim ama driverini bulamadım. Olsaydı çok güzel olurdu.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 26 Aralık 2020 #4 Selamlar ben de 2 haftadır kullanıyorum ve sonunda driveri buldum ve şunu fark ettim farenin sol tarafındaki geri gelme tuşuna basılı tutup sağ clicke basarsanız modlar arasında geçiş yapıyor Başka mouse ama çalışıyo driver linki:Rampage SMX-R44 Makrolu Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek
Selamlar ben de 2 haftadır kullanıyorum ve sonunda driveri buldum ve şunu fark ettim farenin sol tarafındaki geri gelme tuşuna basılı tutup sağ clicke basarsanız modlar arasında geçiş yapıyor Başka mouse ama çalışıyo driver linki:Rampage SMX-R44 Makrolu Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek
AVCI53 Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #5 Muhammet 64 dedi: Selamlar ben de 2 haftadır kullanıyorum ve sonunda driveri buldum ve şunu fark ettim farenin sol tarafındaki geri gelme tuşuna basılı tutup sağ Click'e basarsanız modlar arasında geçiş yapıyor. Başka mouse ama çalışıyor driver linki:Rampage SMX-R44 Makrolu Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek Genişletmek için tıkla... Rampage'nin mouse driverı bu lunatıc de çalışıyor mu?
Muhammet 64 dedi: Selamlar ben de 2 haftadır kullanıyorum ve sonunda driveri buldum ve şunu fark ettim farenin sol tarafındaki geri gelme tuşuna basılı tutup sağ Click'e basarsanız modlar arasında geçiş yapıyor. Başka mouse ama çalışıyor driver linki:Rampage SMX-R44 Makrolu Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek Genişletmek için tıkla... Rampage'nin mouse driverı bu lunatıc de çalışıyor mu?
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 7 Ocak 2021 #6 AVCI53 dedi: Rampage'nin mouse driverı bu lunatıc de çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor.
AVCI53 dedi: Rampage'nin mouse driverı bu lunatıc de çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor.
Vaga Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #7 Muhammet 64 dedi: Evet çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Adamsın be maouse bozdum sandım senin sayende hem yaptım hem de mouse driver buldum.
Muhammet 64 dedi: Evet çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Adamsın be maouse bozdum sandım senin sayende hem yaptım hem de mouse driver buldum.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 17 Şubat 2021 #8 Vaga dedi: Adamsın be maouse bozdum sandım senin sayende hem yaptım hem de mouse driver buldum. Genişletmek için tıkla... Ne demek ben de öyle sandım ışıklar yanmayınca
Vaga dedi: Adamsın be maouse bozdum sandım senin sayende hem yaptım hem de mouse driver buldum. Genişletmek için tıkla... Ne demek ben de öyle sandım ışıklar yanmayınca
BySadCat Femtopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #9 Muhammet 64 dedi: Selamlar ben de 2 haftadır kullanıyorum ve sonunda driveri buldum ve şunu fark ettim farenin sol tarafındaki geri gelme tuşuna basılı tutup sağ Click'e basarsanız modlar arasında geçiş yapıyor Başka mouse ama çalışıyor driver linki:Rampage SMX-R44 Makrolu Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek Genişletmek için tıkla... Merhaba makro tuşu var mı?
Muhammet 64 dedi: Selamlar ben de 2 haftadır kullanıyorum ve sonunda driveri buldum ve şunu fark ettim farenin sol tarafındaki geri gelme tuşuna basılı tutup sağ Click'e basarsanız modlar arasında geçiş yapıyor Başka mouse ama çalışıyor driver linki:Rampage SMX-R44 Makrolu Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek Genişletmek için tıkla... Merhaba makro tuşu var mı?
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 24 Şubat 2021 #10 BySadCat dedi: Merhaba makro tuşu var mı? Genişletmek için tıkla... Sol tarafında 2 tane tuş var ve makro atayabiliyorsunuz ama ayrı makro tuşu yok.
BySadCat dedi: Merhaba makro tuşu var mı? Genişletmek için tıkla... Sol tarafında 2 tane tuş var ve makro atayabiliyorsunuz ama ayrı makro tuşu yok.