Lunatic kasa alınır mı?

Bütçe
1500

Kare Tilki

Hectopat
Daha fazla  
Yani ilk defa duyuyorum ve çok bilgili değilim ancak eğer bütçeniz varsa ve kasa alacaksanız diğer alternatiflere de bakın.

Bence dedigim kasayı alın 2 bin lira bandında fazla da bir seçenek yok. Corsair ve ASUS kasalar 3,4 binden başlıyor. O sordugunuz kasayı almayın bana malzeme kalitesi ve sogutma işlemi yetersiz gözüktü.

Hocam fiyat fazla biraz.

Hocam ailenizden ufak bir destek alırsanız şimdi ve ileride daha huzurlu hissedersiniz. Bilinmeyen markalara karşı ön yargılı olmak istemiyorum ama 400,500 lira yüzünden yarın bir gün biriyle muhatap bulamayabilirsiniz.

200 lira 200 liradır güzel fiyat hocam. Ben acele şekilde baktıgım için arkadaşı 200 lira borca sokcaktım kusura bakmasın 1,800 liraya o kasa muhteşem şimdiden hayırlı olsun.

Kaliteli markalar,modeller tercih et dostum senin yararına olur. Ben msi'nin faresini almadan önce sürekli 3 ayda bir fare değiştiren bir insandım bir kere aldım 3 senedir kullanıyorum.

Sağlık olsun hocam akakçe boşuna yer imlerimizde sabit değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…