Lunatic orkinos alınır mı?

• Konuyu başlatan nacaar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 8.160

nacaar

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
4 RGB fanla geliyor ve ekstradan 2 tane daha yeri var oralara da fan alacağım. Dikey konumlandırılıyor ekran kartı vs. sizce 500 TL fiyata alınır mı?

Lütfen MSI 100R/M önermeyin.

Teşekkürler.
İyi forumlar.
😊

500 TL bu kasaya vermek yerine biraz daha ekleyin Dark Guardian alın. Kasanın incelemesini Teknobiyotik'in YouTube kanalında bulabilirsin.

Edit: Bu kasa oldukça büyük bir kasa biraz daha minimalist bir şey istiyorsanız ve anakartınız mATX ise Dark Guardian mini öneririm.

4 RGB fanla geliyor ve ekstradan 2 tane daha yeri var oralara da fan alacağım. Dikey konumlandırılıyor ekran kartı vs. sizce 500 TL fiyata alınır mı?

Lütfen MSI 100R/M önermeyin.

Teşekkürler.
İyi forumlar.
😊
Hem daha ucuz, hemde fan almanıza gerek yok. Fotoğrafta ışıkları kapalı ama kas full RGB.

Hem daha ucuz, hemde fan almanıza gerek yok. Fotoğrafta ışıkları kapalı ama kas full RGB.
Aynı kasanın 20 tl daha ucuzunu ekte bırakıyorum.

500 TL bu kasaya vermek yerine biraz daha ekleyin Dark Guardian alın. Kasanın incelemesini Teknobiyotik'in YouTube kanalında bulabilirsin.

Edit: Bu kasa oldukça büyük bir kasa biraz daha minimalist bir şey istiyorsanız ve anakartınız mATX ise Dark Guardian mini öneririm.

Peki neden Dark Guardian? Bu kasa 4 fan ile geliyor. Fakat benim dediğim 6 fan ile neden onu önerdiniz?

Aynı kasanın 20 tl daha ucuzunu ekte bırakıyorum.

RGB istiyorum ya. FRGB çok hoşuma gitmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı