Hem daha ucuz, hemde fan almanıza gerek yok. Fotoğrafta ışıkları kapalı ama kas full RGB.4 RGB fanla geliyor ve ekstradan 2 tane daha yeri var oralara da fan alacağım. Dikey konumlandırılıyor ekran kartı vs. sizce 500 TL fiyata alınır mı?
Lütfen MSI 100R/M önermeyin.
Teşekkürler.
İyi forumlar.
FRGB benim bildiğim kadarıyla sabit yanan fanlara deniyor. Videolarına da baktığımda sabit yanıyorHem daha ucuz, hemde fan almanıza gerek yok. Fotoğrafta ışıkları kapalı ama kas full RGB.
AEROCOOL ORE SATURN PSU YOK 4x12CM FRGB FAN MIDI TOWER 2xUSB2.0/1xUSB3.0 SİYAH GAMING KASA AE-ORS | En Ucuzu Akakçe
akakce.com - Fiyat Arama Motoru, İnternet Alışveriş Rehberiwww.akakce.com
Aynı kasanın 20 tl daha ucuzunu ekte bırakıyorum.Hem daha ucuz, hemde fan almanıza gerek yok. Fotoğrafta ışıkları kapalı ama kas full RGB.
AEROCOOL ORE SATURN PSU YOK 4x12CM FRGB FAN MIDI TOWER 2xUSB2.0/1xUSB3.0 SİYAH GAMING KASA AE-ORS | En Ucuzu Akakçe
Peki neden Dark Guardian? Bu kasa 4 fan ile geliyor. Fakat benim dediğim 6 fan ile neden onu önerdiniz?500 TL bu kasaya vermek yerine biraz daha ekleyin Dark Guardian alın. Kasanın incelemesini Teknobiyotik'in YouTube kanalında bulabilirsin.
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com
Edit: Bu kasa oldukça büyük bir kasa biraz daha minimalist bir şey istiyorsanız ve anakartınız mATX ise Dark Guardian mini öneririm.
Dark Guardian Mini 4x12cm Fixed RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRMINI) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark Guardian MiNi, 4x12cm Dual Ring F-RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Micro-ATX Oyuncu Kasası ! Sıradışı Tasarım, Can Alıcı RGB Renkler ile Oyuncuların Yeni Tercihi Guardian Mini ! Dark Guardian Mini Efsane Yeniden Canlandı Ne istediğini bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com
Peki neden Dark Guardian? Bu kasa 4 fan ile geliyor. Fakat benim dediğim 6 fan ile neden onu önerdiniz?
RGB istiyorum ya. FRGB çok hoşuma gitmiyor.Aynı kasanın 20 tl daha ucuzunu ekte bırakıyorum.
Aerocool Ore Saturn 3x12cm Fixed RGB Fanlı, Pencereli, Kart Okuyuculu USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası (AE-ORS) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Ore Saturn Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Koruma : OVP/UVP/OPP/SCP Max. Çıkış Değerleri : 12V: 45A, +5V: 20A, +3.3V: 20A (12V...www.teknobiyotik.com
FRGB ve ARGB versiyonları bulunuyor. Ama ARGB versiyonun bulamadım.Hem daha ucuz, hemde fan almanıza gerek yok. Fotoğrafta ışıkları kapalı ama kas full RGB.
Peki neden Dark Guardian? Bu kasa 4 fan ile geliyor. Fakat benim dediğim 6 fan ile neden onu önerdiniz?