U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 2 Ocak 2022 #1 LUnix, "Little Unix"in kısaltmasıdır. Commodore 64 ve Commodore 128 ev bilgisayar sistemlerinde yerel olarak çalışmak üzere tasarlanmış Unix-benzeri çok görevli bir işletim sistemidir. Unix-benzeri sistemlerin çoğundan farklı olarak TCP/IP ağını destekler. LUnix, C yerine 6502 Assembly dilinde yazılmıştır. GNU GPL (GNU Genel Kamu Lisansı) altında yayınlanmıştır. Devamını Wikipedia'nın İngilizce makalesinde okuyabilirsiniz: LUnix - Wikipedia
LUnix, "Little Unix"in kısaltmasıdır. Commodore 64 ve Commodore 128 ev bilgisayar sistemlerinde yerel olarak çalışmak üzere tasarlanmış Unix-benzeri çok görevli bir işletim sistemidir. Unix-benzeri sistemlerin çoğundan farklı olarak TCP/IP ağını destekler. LUnix, C yerine 6502 Assembly dilinde yazılmıştır. GNU GPL (GNU Genel Kamu Lisansı) altında yayınlanmıştır. Devamını Wikipedia'nın İngilizce makalesinde okuyabilirsiniz: LUnix - Wikipedia
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 2 Ocak 2022 #2 Çok sağolun. Tamda sanal makineye kuracaktım.