Lupin 3. sezon geliyor

Aras the Great

Kilopat
En son sezonu 2021 yılının haziran ayında gelen dizinin, 3. kısmı 5 Ekim tarihinde Netflix'te yayına girecek, var mı bu dizinin 3. sezonunu bekleyen? İzlemeyenler varsa da 3. sezona kadar yetişecek kadar zaman var bölümler hızlı ilerliyor, öneririm diziyi.

İsteyenler için fragman:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lupin (TV Series 2021– ) 7.5 | Action, Crime, Drama

Son düzenleyen: Moderatör:
Arsen Lupen serisini okurken bu dizinin varlığından haberim olmuştu, şans verip izlemeye başladığımda diziyi su gibi tükettim. Sonrasında kitap serisine devam ettim şuan aktif olarak devam etmiyorum ama dizinin 3. sezonu gelirse izlerim güzel diziydi.

Üçüncü sezon, bence diğer sezonlar gibi akıcı ve su gibi biten bir sezon oldu. Spoiler olmasını istemem, ancak son bölümün son sahnesine anlatılmak isteneni tam anladığımdan emin olmak istiyorum. Anlatabilecek var mı?

4 sezon gelir mi yoksa burada bitirdiler mi?

Assane, hücresine gönderilen resimde yine kendisinin elinde tuttuğu Arsene Lupin serisine ait bir kitap görüyoruz (Cagliostro’nun İntikamı). Bu sahneden hemen sonra Assane'nin 2. sezonda hapise tıktığı Pellegrini karşımıza çıkıyor. Eğer hatırlamıyorsanız bu adam Assane'nin babası Babakar'ı hırsızlıkla suçladığı için, Assane babasının intikamını alıp Pellegrini'yi hapise göndermişti. Kısacası Pellegrini, gönderdiği resim ile bir tür intikam alacağını vurguluyor.

4. sezon henüz onay almadı fakat çıkacağı oldukça bariz. Yeni sezonda bir kısım Assane ile Pellegrini çatışmasına yer verilecek gibi görünüyor.

Resmi olmayan kaynaklara göre 2023 sonu veya 2024 ortasında çekimlere başlanacağı söyleniyor.

tüm sezonda sıkılmadan izleyebildiğim dizi diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…