Z Zaynds7 Yoctopat Katılım 11 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:41 #1 Bu videodaki mod paketini indirmek istiyorum ama Discord sunucusunda olmama rağmen banlandın diyor ve kuralları okuyup kabul edemiyorum. Eğer biri indirebilirse veya birinde varsa atabilir mi?
Bu videodaki mod paketini indirmek istiyorum ama Discord sunucusunda olmama rağmen banlandın diyor ve kuralları okuyup kabul edemiyorum. Eğer biri indirebilirse veya birinde varsa atabilir mi?
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 569 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:50 #2 Galacticraft olması lazım.
Z Zaynds7 Yoctopat Katılım 11 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:23 #3 BluedragonSelim dedi: Galacticraft olması lazım. Genişletmek için tıkla... Modun Adını biliyorum da Oynadığı Mod Paketini Arıyorum
BluedragonSelim dedi: Galacticraft olması lazım. Genişletmek için tıkla... Modun Adını biliyorum da Oynadığı Mod Paketini Arıyorum
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 569 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 10:04 #4 Zaynds7 dedi: Modun adını biliyorum da oynadığı mod paketini arıyorum. Genişletmek için tıkla... Modpaketi adı da böyle biriey olması lazım. Dediğim o.
Zaynds7 dedi: Modun adını biliyorum da oynadığı mod paketini arıyorum. Genişletmek için tıkla... Modpaketi adı da böyle biriey olması lazım. Dediğim o.
Z Zaynds7 Yoctopat Katılım 11 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:57 #5 BluedragonSelim dedi: Modpaketi adı da böyle biriey olması lazım. Dediğim o. Genişletmek için tıkla... tamamdır bakarım ben teşekürler
BluedragonSelim dedi: Modpaketi adı da böyle biriey olması lazım. Dediğim o. Genişletmek için tıkla... tamamdır bakarım ben teşekürler